Si fem balanç dels darrers tres anys, observem com el CF Alella passa per un dels seus millors moments històrics: 7 equips han estat campions

Evolucionar, créixer com a persones amb valors ferms i competir. Aquests són els tres eixos que l’Alella es va marcar quan va començar la revolució esportiva de les darreres temporades. I, sensacions a banda, els números ens diuen que el club està fent una feina excel·lent.

Veníem de ser una entitat amb poc caràcter guanyador i un rival ‘assequible’ per la majoria d’adversaris del Maresme i el Vallès. Ara la cosa ha canviat substancialment. En les darreres tres temporades, el club ha aconseguit fins a 7 campionats de lliga, xifra sens dubte històrica per a l’entitat.

Aquest curs han acabat primers en les seves respectives competicions els Veterans, el Juvenil ‘B’, el Cadet ‘A’ i l’Infantil ‘A’, completant la tripleta de temporades excel·lents amb la 2018-2019 i la 2017-2018.

Veníem de ser una entitat amb poc caràcter guanyador i un rival ‘assequible’ per la majoria d’adversaris del Maresme i el Vallès. Ara la cosa ha canviat substancialment.

El curs passat, el Cadet ‘A’ va ascendir a Primera com a campió, igual que l’Aleví ‘A’. En la 2017-2018 va ser l’Aleví ‘C’ qui va guanyar la lliga. En resum, set lligues en tres anys i ganes intactes de continuar millorant.

Balanç total

Tampoc ens volem oblidar de la resta d’equips del club, els quals han treballat amb empenta aquest curs. Hem assolit dos tercers llocs (Aleví ‘B’ i ‘C’), una cinquena plaça (1r Equip), un sisè lloc (Juvenil ‘A’), dos setens (Benjamí ‘B’ i Prebenjamí), dues vuitenes posicions (Infantil ‘B’ i Benjamí ‘A’), un desè (Benjamí ‘C’), un onzè (Aleví ‘D’), un dotzè (Benjamí ‘D’) i un quinzè (Cadet ‘B’).