L’Aleví ‘B’ va derrotar el Dosrius per 19 gols a 3 (19-3), mentre que l’Aleví ‘C’ es va exhibir marcant 25 dianes contra els Salesians (25-2)

Quin cap de setmana més emocionant. Dos dels equips del club que encara no havien debutat sobre la nova gespa del Municipal d’Alella es van estrenar de la millor forma possible: marcant 44 gols entre tots dos. L’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’ són dues de les plantilles en millor forma del club, i ho van demostrar quallant dues exhibicions ofensives que es recordaran.

L’Aleví ‘B’, ara sisè amb 27 punts, es manté dins del grup capdavanter del campionat, i no va donar-li cap opció al Dosrius. El 0 a 1 aconseguit pels visitants en el primer minut va ser un pur miratge, ja que l’Alella va respondre amb un parcial de 7 a 0. Eric Bustamante (2), Marc Conesa (4) i Eduard Bertran deixaven el partit mig encarrilat (7-1).

Durant el segon quart, Óscar Garcia i Luca Faure van marcar (10-2). Després del 10 a 3 visitant, un nou parcial de 9 a 0 va acabar de trencar el xoc, sent Luca (2), Óscar Garcia (2), Eric Bustamante (2), Bernat Martí i Pol Mur (2) els autors de les dianes locals. Tots els jugadors de camp alellencs van marcar com a mínim un gol, establint un nou rècord absolut de la temporada 2018-2019.

El CF Alella ha guanyat nou dels 13 partits que ha disputat i en les dues últimes jornades ha estat capaç d’anotar 37 gols i d’encaixar-ne només 3. El tercer classificat és a 3 punts, el segon lloc a 6 i el líder és a 9 de distància.

El darrer triomf sumat deixa l’Aleví ‘C’ a un partit d’igualar la millor ratxa de resultats de la temporada.

L’Aleví ‘C’ també és de rècord

Si els 19 gols marcats per l’Aleví ‘B’ ja semblen espectaculars, els 25 convertits per l’Aleví ‘C’ són d’una altra galàxia. Fins ara, l’Alella havia fet com a màxim 11 dianes en un partit de lliga, però en la darrera jornada aquesta xifra es va multiplicar per més del doble.

Els Salesians de Mataró ‘C’ van ser les víctimes de l’ambició ofensiva dels nostres jugadors (25-2), els quals es mantenen en quart lloc amb 33 punts. El darrer triomf sumat deixa l’Aleví ‘C’ a un partit d’igualar la millor ratxa de resultats de la temporada (6 triomfs seguits) i a 4 punts del segon classificat.

El matx no va tenir gens de història, ja que va començar amb un 15 a 0 a favor local. David Navarro (5), Joan (5), Dani Mayral (4), Unay Olmo (4), Eric Martínez (2), Santi Dopico (3), Mauro i Álex Nova van marcar les dianes del conjunt d’Erik Viana

Primer Equip 0-4 Calella | El Primer Equip és novè amb 23p |

Sant Fost 2-2 Veterans | Els Veterans són cinquens amb 35p |

Premià de Dalt 0-0 Juvenil | El Juvenil és cinquè amb 22p |

Cadet 8-0 Vilassar de Mar ‘E’ | El Cadet és líder amb 39 punts |

AEILL ‘C’ 0-2 Infantil ‘A’ | L’Infantil ‘A’ és cinquè amb 25 punts |

Infantil ‘B’ 1-5 Calella ‘B’ | L’Infantil ‘B’ és quart amb 24 punts |

Vilassar de Mar ‘C’ 1-3 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és líder amb 42 punts |

Aleví ‘D’ 4-3 Cabrils ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és dotzè amb 14p |