Enorme victòria del Cadet ‘B’ contra el novè classificat, el Pla d’en Boet. Benjamí ‘B’ i Prebenjamí guanyen i són cinquens

Un cap de setmana de dues cares, amb pluja i mal temps dissabte i amb Sol espectacular diumenge. A continuació us deixem alguns dels partits més destacats pels interessos del club. Comencem amb el triomf del Cadet ‘B’, guanyador del seu duel contra el Pla d’en Boet.

L’Alella, catorzè amb 9 punts, talla una ratxa de quatre derrotes seguides després de superar l’actual novè classificat per certificar la tercera victòria de la temporada. Es tracta d’un resultat important pels nostres, ja que s’han demostrat a ells mateixos que poden competir contra rivals millor classificats.

El Cadet ‘B’ va dominar des de la intensitat i el rigor defensiu. Els duels van ser la majoria pels locals, amb Fedor mostrant-se molt contundent al mig del camp. Al descans, l’Alella guanyava per 3 a 0 i a la represa va fer el quart (4-0). Després del 4 a 1 visitant va arribar el definitiu 5 a 1 local. Fedor (2) i Biel Granados (2) van marcar un doblet, mentre que Pau Font va ser l’altre golejador.

Remuntada a la glòria

Qui també ha viscut un cap de setmana de plena felicitat és el Benjamí ‘B’. L’Alella va derrotar el Dosrius per 4 a 3, sobreposant-se a un inici de partit molt complicat. Cinquè amb 27 punts i a només 2 de la quarta plaça, el Benjamí ‘B’ ja ha sumat 9 triomfs en els 14 duels de lliga disputats. Aquesta va ser la tercera victòria seguida.

Com diem, el triomf no va ser fàcil. El Dosrius va arribar a obrir forat en el marcador (0-2), situació capgirada pels locals (3-2). Un cop remuntat, els visitants van tornar a empatar fins al gol definitiu de Jan Gil (4-3). Gil i Bruno Coy van anotar dues dianes.

Cinquè amb 27 punts i a només 2 de la quarta plaça, el Benjamí ‘B’ ja ha sumat 9 triomfs en els 14 duels de lliga disputats.

Anem a totes

Per acabar citarem la victòria del Prebenjamí al camp del Sinera, resultat que ens deixa cinquens amb 33 punts. L’Alella confirma novament la seva gran temporada, enduent-se un matx disputat i amb emoció fins al final.

Malgrat dominar el resultat ja en l’últim quart (0-2), el Sinera va ser capaç d’empatar, forçant els nostres a sortir a totes per acabar guanyant a 2 minuts per la conclusió. Max Mas, autor d’un hat-trick, va tornar a activar la locomotora golejadora i ja suma 30 dianes en 16 partits, quasi 2 per cap de setmana.

Veterans 0-2 AE Dosa I Els Veterans són 9ens amb 21p I

Vilassar de Mar 4-0 Cadet ‘A’ I El Cadet ‘A’ és 11è amb 17p I

Infantil ‘A’ 3-2 Aqua Hotel I L’Infantil ‘A’ és 6è amb 27p I

Pla d’en Boet 2-1 Infantil ‘B’ I L’Infantil ‘B’ és 10è amb 22p I

Aqua Hotel 12-0 Aleví ‘A’ I L’Aleví ‘A’ és 10è amb 13p I

Aleví ‘B’ 0-12 Premià I L’Aleví ‘B’ és 16è amb 3p I

Aleví ‘C’ 1-4 Juventus I L’Aleví ‘C’ és 11è amb 20p I

Atlètic Masnou 13-2 Aleví ‘D’ I L’Aleví ‘D’ és 13è amb 15p I