La temporada 2020-2021 ha tornat a començar amb molts debuts victoriosos. 7 triomfs pel club en la represa de la lliga!

L’obertura de les competicions ha arribat amb el Primer Equip situant-se líder al grup VI de Quarta Catalana, amb dos triomfs en dues jornades. El conjunt de Carlos Cuevas no competia de forma oficial des de l’11 d’octubre, quan va vèncer el Premià (2-0), i ahir va reaparèixer derrotant el Santa Agnès (5-2).

El partit va començar de cara pels nostres (2-0), es va complicar (2-2) i finalment es va decidir en l’últim tram (5-2). Álex Ralo, Álex Morales, Jose Javier Esteve, Mikel Garcia i Marc Rosillo van marcar per l’Alella.

De la mateixa manera, els dos juvenils del club també comencen forts. El Juvenil ‘A’ va guanyar el Cirera (1-7) i inicia la lliga líder, mentre que el Juvenil ‘B’ es posa segon amb 3 punts després de golejar l’AEILL Cerdanyola Mataró (7-0). Jordi Agraz (3), Sergi Sánchez (2), David Pérez i Álex Bleda van anotar les dianes del ‘B’.

L’obertura de les competicions ha arribat amb el Primer Equip situant-se líder al grup VI de Quarta Catalana

Cadet ‘B’ i Infantil ‘B’ van rebre la Juventus i tots dos es van fer amb el triomf. Els primers per 3 a 2 i els segons per 4 a 2. Gavin Taylor (2) i Max Zellmer van liderar el triomf del Cadet, mentre que David Blanch (2), Llorenç Alenda i Pablo Dorado van marcar per part de l’Infantil ‘B’.

Per acabar amb la ronda de set triomfs del club, parlarem de les victòries assolides pel Benjamí ‘A’ i el Benjamí ‘B’. Tots dos van marcar cinc dianes contra el Vilassar de Mar (0-5) i el Joventut Teià (5-1).

La resta de la jornada de lliga

Atlètic Masnou 3-0 Infantil ‘A’ I L’Infantil ‘A’ és 14è amb 0p |

Aleví ‘A’ 2-3 Sant Cugat I L’Aleví ‘A’ és 13è amb 0p |

Premià de Dalt 11-0 Aleví ‘B’ I L’Aleví ‘B’ és tretzè amb 0p |

Benjamí ‘C’ 5-5 Molinos I El Benjamí ‘C’ ´és quart amb 1p |

Benjamí ‘D’ 4-7 St Cebrià de Vallalta I El Benjamí ‘D’ és 12è amb 0p |