El CF Alella afronta el partit més important de la temporada: un duel a cara o creu contra el Cabrera que ens pot donar l’ascens. Buscarem la glòria!

Notícies molt importants les que ens arriben des de l’Associació de Veterans del Vallès-Maresme. El partit decisiu per l’ascens a la Divisió d’Honor que avui (21:30h) han de disputar el Cabrera i el CF Alella es podrà seguir en directe a través de Facebook!

L’eliminatòria es juga a partit únic a Cabrera, fet que suposa un petit desavantatge pels interessos alellencs. Després de completar una lliga regular espectacular, quedant en tercer lloc, els nostres guerrers volen continuar fent història.

El rival, la UE Cabrera, no ho posarà gens fàcil. L’adversari de l’Alella també ha quedat tercer (65 punts), en aquest cas del grup Nord de Primera, i va aconseguir classificar-se pel play-off gràcies a una última i agònica victòria contra el Las Faldes (2-6), passant de quart lloc al tercer.

Si parlem del Cabrera cal parlar de gols. És l’equip més golejadorde la seva lliga (147)

Si parlem del Cabrera cal parlar de gols. És l’equip més golejador de la seva lliga, amb una espectacular estadística de 147 dianes a favor. L’Alella ha demostrat menys capacitat golejadora (98 gols a favor), però molt més equilibri defensiu (52 rebuts pels 84 encaixats pel Cabrera).

En la lluita de punts, els Veterans també en surten vencedors, ja que han sumat 4 punts més que el seu rival (69 per 65). El balanç de resultats del Cabrera ha estat de 21 triomfs, 2 empats i 11 derrotes. On sí que ens superen els vermells és en el duel de pitxitxis: Dani Garcia acumula 28 dianes, mentre que Dani Gil n’ha marcat 22. Avui, Cabrera ha de ser alellenca. Som-hi campions! L’ascens és vostre!