L’Aleví ‘A’ ens necessita. Es juga la permanència en les dues últimes jornades. Vinga nois, que podem!

El curt calendari de competició d’aquesta temporada no ha deixat gens de marge per capgirar dinàmiques de resultats. Mancant dos partits per finalitzar la lliga 2020-2021, l’Aleví ‘A’ viu una situació difícil, però els números diuen que encara hi ha bastantes opcions de salvació.

Dissabte, això sí, necessitem com mai poder guanyar el Sant Gabriel a casa (11h). Un triomf ens faria entrar en la darrera jornada de campionat encara amb vida. En cas de perdre i que el Parets sumi només 1 punt, el descens de l’Alella a Segona quedaria confirmat.

Però pensem en positiu. Si sortim al camp a competir i gaudir, segur que tindrem les nostres opcions. Ara mateix obrim la zona de descens, situats en catorzè lloc amb 10 punts. Parets (12), Mercantil (13) i Vic (15) lluiten amb nosaltres per salvar-se.

En els duels particulars, tenim l’average directe perdut amb Parets i Vic, mentre que amb el Mercantil el tenim a favor.

En els duels particulars, tenim l’average directe perdut amb Parets i Vic, mentre que amb el Mercantil el tenim a favor. Malgrat no dependre de nosaltres, si guanyem els dos pròxims partits tindrem moltes opcions de salvar-nos. Hem de vèncer al Sant Gabriel primer i, després, fer la gesta més grossa derrotant l’actual tercer classificat: el Vilassar de Mar.

De moment, cal tenir en compte que el Parets ha de rebre el líder, un Mataró que es jugarà la lliga en l’última jornada contra el Vilassar de Dalt i que tampoc pot fallar. En cas de triomf alellenc i de derrota del Parets, arribarem a la darrera jornada fora del descens.

El nostre rival d’aquesta setmana, el Sant Gabriel, ja està salvat. És vuitè amb 18 punts i ve de caure per 3 a 4 contra el Mercantil, resultat que no ens ha beneficiat gens.