Si derrota el Sinera, l’Aleví ‘E’ es proclamarà campió de lliga i pujarà a Segona. L’últim esforç té un gran premi

La temporada que ha realitzat l’Aleví ‘E’ al grup 27 de Tercera Divisió té molt mèrit. És l’únic dels 12 clubs que conformen la lliga que ha guanyat tots els seus partits (8 de 8). Aquest rendiment permet que, a tres jornades pel final, l’Alella pugui proclamar-se campió.

Tot depèn de nosaltres: només hem de guanyar diumenge (11:30h) el Sinera a casa. El rival, però, no ho posarà fàcil, ja que és el quart classificat i només ha perdut en una ocasió. De fet, el Sinera ha sumat 16 dels 21 punts en joc disputats, tot i que els seus dos ‘entrebancs’ de la temporada han estat fora de casa: 5 a 3 a Premià de Dalt i 2-2 a Mataró.

A l’Aleví ‘E’ només li val guanyar, ja que l’empat no acabaria de sentenciar el títol. Ara mateix comptem amb una renda de 6 punts vers el segon classificat, el Cabrera (18), amb qui tenim l’average particular guanyat després de superar-lo per 11 a 1.

Diumenge, podem celebrar la primera lliga. Serà especial, sobretot després del malson de pandèmia que tots hem viscut.

Els Salesians de Mataró són tercers amb 17 punts i també els hem derrotat aquesta temporada (0-3). Pel que fa a la resta de rivals, les caramboles encara són més complicades.

Si ens centrem en el duel contra el Sinera, veiem que el nostre rival ha marcat 36 dianes i n’ha rebut 15. En defensa són xifres similars a les nostres (11 gols encaixats), però en atac la diferència és notòria: 73 gols per l’Aleví ‘E’, més del doble. Diumenge, podem celebrar la primera lliga. Serà especial, sobretot després del malson de pandèmia que tots hem viscut. Vinga campions! L’últim esforç!

La resta de la jornada