El CF Alella pot deixar el títol de lliga i l’ascens gairebé sentenciats matemàticament si guanya a Llavaneres

Arriba una setmana gran; una d’aquelles jornades que tot jugador vol afrontar. Després de molts mesos d’intensa feina i dedicació, l’Aleví ‘A’ té davant seu l’oportunitat de deixar gairebé sentenciat el seu segon títol de lliga i ascens consecutius.

El conjunt de Kevin Sorbas visita dissabte (10:30h) el camp de l’Escola Llavaneres ‘B’, segon classificat i principal rival pel campionat. A falta de només quatre partits per acabar la temporada, guanyar suposaria un cop d’efecte quasi definitori.

Si l’Aleví ‘A’ guanya, tindrà un 75% del títol al sac i, si s’empata, mantindrà l’avantatge de 3 punts que ara mateix ja gaudeix. Cal recordar que en la primera volta l’Alella es va imposar per 2 a 1, resultat clau i que s’ha de mantenir favorable. Conservar el gol average particular pot ser decisiu en cas d’acabar la lliga en empat de punts. Ara l’Aleví ‘A’ en suma 66 i el Llavaneres 63.

Cal tenir en compte, però, que el nostre rival no perd des que ho va fer contra nosaltres el passat 22 de desembre. Per tant, el Llavaneres acumula una volta del calendari invicte: 4 mesos sense caure amb 13 triomfs i 1 empat com a resultats.

Setmana clau pel títol del Cadet

Qui també afronta una setmana decisiva és el Cadet. Al bloc d’Ángel Bonilla li resten sis partits per jugar, un més que a l’actual líder, el Vilassar de Dalt ‘C’. El primer té ara 64 punts i nosaltres en sumem 60.

El Llavaneres acumula una volta del calendari invicte: 4 mesos sense caure amb 13 triomfs i 1 empat com a resultats.

Per què parlem de setmana clau pel Cadet? Doncs perquè l’Alella ha de jugar dissabte (19:15h) al camp del tercer, el Cirera, i té un partit ajornat entre setmana; mentre que el líder ha de rebre un Masnou ‘B’ que és quart, i que ha demostrat poder competir amb tothom.

La setmana perfecta seria així: doble triomf alellenc i empat o derrota del Vilassar contra el Masnou. D’aquesta manera podríem recuperar el lideratge del campionat. Vèncer a Cirera, però, no serà senzill: el nostre adversari ha sumat 27 de 33 punts a casa i en la primera volta el vam derrotar pr un ajustat 4 a 2.

La resta de la jornada

Primer Equip-Juventus (dissabte a les 13h)

Atlètic Masnou-Veterans (diumenge a les 8h)

Infantil ‘A’-Tiana (dissabte a les 16h)

Aqua Hotel ‘D’-Infantil ‘B’ (diumenge a les 13:40h)

Aleví ‘B’-Arenys de Mar ‘B’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘C’-Santa Susanna ‘C’ (diumenge a les 9:30h)

Vilassar de Dalt ‘G’-Aleví ‘D’ (diumenge a les 10:45h)

AEILL ‘E’-Aleví ‘E’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘A’-Aqua Hotel ‘C’ (dissabte a les 14h)

Benjamí ‘B’-Vilassar de Mar ‘G’ (dissabte a les 12:45h)

Benjamí ‘C’-Pineda de Mar (dissabte a les 10:30h)

Prebenjamí-Dosrius (dissabte a les 11:40h)