La FCF informa que no serà possible la represa de les competicions previstes pel cap de setmana del 6 i 7 de març

La FCF informa que no serà possible la represa de les competicions federades territorials i de futbol base previstes el cap de setmana del 6 i 7 de març, tal com s’havia comunicat la darrera setmana. Això es deu a causa de la nova pròrroga de les restriccions que afecten a l’esport federat, amb una durada prevista fins al dia 28 de febrer.

Des de la Federació Catalana de Futbol es fixarà l’inici d’aquestes competicions tan aviat com s’obtingui l’autorització del Govern de la Generalitat.

La data màxima en termes generals per a poder reprendre la competició i mantenir els seus efectes classificatoris és el cap de setmana del 20 i 21 de març

No obstant això, i tenint en compte la regulació de la temporada establerta en els indicats Plans de Competicions, la data màxima en termes generals per a poder reprendre la competició i mantenir els seus efectes classificatoris és el cap de setmana del 20 i 21 de març, tot i que per a determinades categories caldrà efectuar una anàlisi particular de la seva viabilitat actual.

Si l’autorització per a reprendre les competicions arriba més enllà de la data esmentada, la Federació determinarà la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris en la present temporada i en les categories afectades i proposarà un nou format de competició, d’inscripció voluntària i sense efectes d’ascensos i descensos.