Afició, us necessitem. L’Infantil rep a casa el líder del campionat, un Young Talent que ha marcat 161 gols a la lliga.

En el cap de setmana de Sant Jordi, la lliga reapareix al Municipal d’Alella amb un ampli menú de partits. El més esperat és segurament el que enfrontarà dissabte (9h) l’Infantil i el Young Talent, dos dels tres millors equips del seu campionat. El tercer, l’Alella (47), es prepara per rebre el líder (55) invicte de la competició després d’arribar a l’aturada de la lliga sumant un empat (1-1) contra el segon, l’Argentona (51).

El pròxim rival de l’Infantil només ha deixat escapar dos punts en tota la temporada i presenta una estadística de gols a favor i en contra espectacular: 161 dianes marcades per només 8 de rebudes. Aquestes xifres situen el bloc de Badalona Sud com el millor atac i la segona millor defensa de la lliga.

En la primera volta, l’Alella seria capaç de plantar cara a Sant Roc (2-1), tot i que el Young Talent s’acabaria imposant. Els grocs només han empatat un partit contra l’Argentona, mentre que els dos únics duels perduts pel nostre Infantil han estat contra els badalonins (2-1) i davant el segon classificat (0-5). Cal destacar que, si dissabte aconseguim el triomf o puntuem, completarem una volta sencera del calendari sense sumar cap derrota.

Encara resten 18 punts en joc per finalitzar la lliga i l’Infantil té el quart classificat a nou punts, mentre que la segona plaça és a quatre. Per tant, en un matx marcat pel duel de ‘killers’ entre Francisco Santiago (56 dianes pel Talent) i Aitor Carrera (39 gols per l’Alella), els nostres jugadors intentaran acostar-se al subcampionat.

Visita al segon

El Cadet, per la seva part, afronta diumenge (10:15h) una visita complicada al camp del Juventus ‘B’ (53), segon classificat després de perdre la primera plaça en l’última jornada de lliga. L’Alella és setè amb 32 punts i buscarà compensar la derrota patida en la primera volta davant la Juve (2-5).

La resta de la jornada

AE Empenta-Primer Equip CF (dissabte a les 18h).

Cardedeu-Veterans (dissabte a les 19h).

Cabrils-Juvenil (dissabte a les 18:15h).

Aleví ‘A’-Pineda de Mar ‘C’ (dissabte a les 12h).

Llavaneres ‘F’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9h).

Aleví ‘C’-Masnou ‘D’ (diumenge a les 10h).

Benjamí ‘A’-Unificació Santa Perpètua ‘C’ (dissabte a les 10:45h).

Benjamí ‘B’-Salesians Mataró (diumenge a les 11:30h).

Benjamí ‘C’-Vilassar de Dalt ‘D’ (dissabte a les 13:30h).

Olímpic Malgrat-Prebenjamí (dissabte a les 11h).