En comptes d’una lliga única, hi haurà dos grups diferents amb 14 equips cadascun, després que s’hagin respectat els ascensos i no s’hagin produït descensos.

Les competicions de Veterans del Vallès-Maresme es comencen a perfilar de cara a la temporada 2020-2021. L’Associació a adoptat mesures coherents tenint en compte la situació de pandèmia viscuda: ha respectat els ascensos de categoria i desarticulat els descensos en la temporada 2019-2020.

Això va premiar els Veterans del club amb el seu merescut ascens a la Divisió d’Honor, objectiu que el club havia fregat en els darrers dos/tres anys.

De tota manera, aquestes mesures extraordinàries convertiran la Divisió d’Honor 2020-2021 en una màxima categoria una mica atípica: en comptes d’un grup únic amb els 18 millors clubs de la regió hi haurà dos grups de 14.

En comptes d’un grup únic amb els 18 millors clubs de la regió hi haurà dos grups de 14.

El CF Catalunya, el Llavaneres, el Junior, el Vista Mar, el Sant Fost, el Lloreda, l’Argentona, el Molinos, l’AE Dosa, el Tiana, el Masnou, el Premià i el United es van guanyar la permanència el curs passat i continuaran un any més a la categoria. També ho faran els equips que estaven en zona de descens quan es va aturar la lliga: Pont Trencat, Vilassar de Dalt, Santvicentí, Canet i Cabrera.

Els nouvinguts a Divisió d’Honor, a banda de l’Alella, són l‘Atlètic Argentona, la Mataronesa, el Llefià, el Pomar, el Llerona, el Sant Pol i l’EFC Premià. Les dues places restants sortiran d’un breu play-off que han de jugar el Bruch Los Amigos, el Malgrat, el Corró d’Amunt i el Ponent.