L’Aleví ‘A’ va viure una jornada màgica; una alegria per recordar. Guanyar a l’Escola Llavaneres va donar a l’equip de Toni Larrosa la primera victòria del curs

Després de deu jornades on el premi semblava esquivar-nos sempre, l’Aleví ‘A’ va experimentar la primera gran alegria de la temporada. El partit es va haver de suar, ja que l’Escola Llavaneres es va posar per davant (0-1) i va ser capaç de neutralitzar (2-2) la reacció de l’Alella (2-1). Finalment, però, el triomf va acabar arribant (3-2).

“Som de primer any i l’equip és molt nou. Ens ha costat adaptar-nos a tots”, reconeix Toni Larrosa, entrenador de l’Aleví ‘A’. El tècnic encara recorda com els seus jugadors van saber treure el caràcter i “aguantar el resultat” just després de marcar el 3 a 2.

Amb el xiulet final, l’alegria que es va viure sobre la gespa va ser per recordar. Tota la plantilla i cos tècnic va córrer al centre del terreny de joc i es va fondre en una gran abraçada col·lectiva.

Tota la plantilla i cos tècnic va córrer al centre del terreny de joc i es va fondre en una gran abraçada col·lectiva.

Ara, però, toca continuar treballant. “La feina que estem fent és bona, però encara pot ser millor. Abans del partit vam tenir una xerrada amb els jugadors, dient que calia anar tots en la mateixa direcció. La veritat és que els nois van córrer amb criteri fins a l’últim minut”, celebra Larrosa.

Superar el handicap

Sens dubte, un dels principals handicaps que ha viscut l’Aleví ‘A’ aquest curs han estat els darrers quarts dels partits. Per físic, ser de primer any es nota en aquesta fase dels encontres. “El factor del cansament ens ha perjudicat, sobretot perquè sent de primer any hem de lluitar per cada pilota”, diu Toni Larrosa.

Segons el tècnic de l’Alella, vèncer la setmana passada “ajudarà els jugadors a tenir més moral” i a “venir a entrenar amb més motivació”. A partir d’ara la mentalitat canviarà. “Ja no pensarem en quants gols ens marcaran com a l’inici de la temporada”, afegeix.

L’objectiu actual de l’Aleví ‘A’ és continuar progressant perquè “es noti un canvi substancial en el joc fins al final del curs”. Mentre treballa amb els seus jugadors, en Toni també lluita per classificar-se pel play-off d’ascens a la Segona Divisió ‘B’ amb el Prat, club que milita a la Tercera Divisió i on Larrosa hi actua com a extrem.