El tècnic del Benjamí ‘C’ analitza les claus de l’exit de la seva jove plantilla

La seva segona volta és espectacular i en l’últim mes encara no han perdut cap partit (tres triomfs i un empat). El Benjamí ‘C’ del club ha demostrat poder competir a alt nivell al grup 28 de la Tercera Divisió, malgrat ser un equip nou i format per jugadors de primer any.

El conjunt dirigit per Alejandro Ferrer és el quart classificat de la lliga (41) i, en cas de mantenir la mateixa dinàmica de resultats, es podria començar a plantejar acabar el campionat com a segon. Durant tota la segona volta, la jove plantilla negre-i-grana només ha sumat una derrota (tres en el global de la lliga), ratxa que l’ha consolidat dins del grup dels millors.

Si dissabte vinent (9h) el CF Alella guanya al camp de la Juventus AC ‘D’ (48), la segona plaça es quedarà a només quatre punts de distància. “Només hem perdut tres partits en tota la temporada i la veritat és que estem jugant molt bé. Últimament veig a l’equip millor a l’hora de treure la pilota jugada i sabent seleccionar quan cal jugar més directe. Aquest pas endavant ens ha servit en els darrers partits”, relatava Alejandro Ferrer.

L’entrenador del Benjamí ‘C’ ens explica el procés que s’ha seguit des del cos tècnic per tal de consolidar el bon funcionament de l’equip. “Aquest grup és una barreja del Prebenjamí ‘A’ i ‘B’ de l’any passat. A l’inici va costar una mica cohesinar l’equip, però durant la temporada s’ha pogut aconseguir. Tenim bons jugadors i això et facilita molt les coses a l’hora d’explicar què cal fer per millorar”, explicava.

L’Alella és el segon equip més golejador del campionat (104 gols) i promet espectacle en tots els partits que està jugant. “Des del principi ja vam veure que seríem un equip que marcaria diferències en atac. Tenim a nens que fan gols amb facilitat, però sí que és cert que a l’inici en rebíem molts. Després de Nadal vam decidir modificar la pressió per començar a jugar més junts. Això ens està permetent recuperar més pilotes i atacar ràpidament”, valorava Ferrer.

L’equip ha guanyat més partits a domicili que a casa, veient-se clarament beneficiat per les superiors dimensions dels terrenys de joc rivals. “Juguem millor en camps grans. Trobem més espais i els jugadors se senten més còmodes”, assegurava Alejandro Ferrer.

Segons el tècnic, el Benjamí ‘C’ “és un grup que es desviu pel futbol”, característica que l’entrenador aprofita a l’hora de motivar la plantilla. “Miren més ells la classificació que jo. Com a entrenador això em va bé per motivar-los, però realment a mi l’únic que m’interessa és que millorin. Si podem estar a la zona alta, perfecte, però no és una obligació”, argumentava Alejandro Ferrer.