El campus està obert a futbolistes nascuts entre 2012 i 2005: de Prebenjamí a Infantil

El CF Alella i BrainFutbol han arribat a un acord per a l’organització del campus d’estiu 2019 que se celebrarà a les instal·lacions del Municipal d’Alella del 25 de Juny al 26 de Juliol.

BrainFutbol compta amb un organigrama tècnic format per entrenadors que treballen a alguns dels millors planters de Catalunya i Espanya. El període d’inscripció al campus s’obrirà a partir de demà, dimarts 29 d’Abril.

El servei de secretaria del club disposarà dels fulls d’inscripció i de tota la informació necessària. Les inscripcions, a més, també es penjaran a la secció ‘Campus’ de la web a finals d’aquesta setmana. De la mateixa manera, BrainFutbol realitzarà diferents sessions informatives a les instal·lacions del club per les famílies interessades.

L’horari de les jornades de campus serà matinal: de 8h a 14:30h. Es treballaran sobre diferents àrees: treball tècnici coordinatiu individual per la millora dels fonaments individuals dels jugadors (mètodes Coerver i treball analític dels continguts), treball de fonaments per demarcació i de detalls diferencials per demarcació, lliguetes competitives, etc. 

Què és BrainFutbol?

BrainFutbol és una Escola de Tecnificació de referència que neix de l’experiència i estudi del futbol base. Té la missió d’ensenyar a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2012 els coneixements i habilitats corresponents a les etapes futbolístiques formatives inicials.

BrainFutbol és una Escola de Tecnificació de referència que neix de l’experiència i estudi del futbol base

Amb una metodologia pròpia, que comprèn l’ensenyament teòric amb suport audiovisual i l’ensenyament pràctic al camp, BrainFutbol garanteix la millora i l’aprenentatge significatiu dels fonaments bàsics individuals per esdevenir un futbolista hàbil i intel·ligent.

Els seus formadors titulats proposen tasques dinàmiques i divertides enfocades a aspectes individuals conjuntament amb un assessorament personalitzat i un enfocament 100% formatiu. El jugador és el centre de la metodologia de BrainFutbol i la seva millora el principal objectiu de l’Escola. 

Preus del campus

Setmanals – 100 euros (última setmana de Juny 80 euros per 4 dies)

Dues setmanes – 180 euros

Tres setmanes – 260 euros

Quatre setmanes – 340 euros

Campus complert – 420 euros

Preu diari – 25 euros

Descomptes per germà: 20%