El Benjamí ‘B’ i el Benjamí ‘C’ disputen dos amistosos que se salden amb empat i victòria. Els nostres jugadors van demostrar nivell.

L’últim cap de setmana de competició va creuar dos dels nostres equips de base amb l’Escola de l’Espanyol. Els protagonistes d’aquests dos amistosos apassionants van ser el Benjamí ‘B’ i el Benjamí ‘C’. Els primers protagonitzaven una gran reacció al Municipal d’Alella, passant d’un resultat advers a un empat (3-3) que quasi es va convertir en triomf. El Benjamí ‘C’, per la seva part, aconseguia una espectacular victòria marcant-li sis gols al rival (6-4).

El bon nivell exhibit pels petits també es va traslladar al camp de la UD Molinos ‘B’, adversari que va rebre el Primer Equip i que va marxar cap als vestidors amb un bon sac de gols (0-4). Axel va avançar els de Carlos Garcia abans del descans (18’) i, ja en la represa, Xavi Moreno (52’), Jorge Garcia (70’) i Ayoub (81’) acabarien de sentenciar el rival. El CF Alella és sisè amb 27 punts i ha guanyat sis dels darrers set partits que ha jugat.

El bon nivell exhibit pels petits també es va traslladar al camp de la UD Molinos ‘B’, adversari que va rebre el Primer Equip

Ascensió cap al sisè lloc

Per altera banda, l’Infantil sumava el cinquè triomf en els darrers set partits (15 punts de 21) golejant el Llavaneres ‘C’ a Bufalà (8-0). En aquest període de campionat, els nostres han aconseguit deixar la porteria a zero en cinc ocasions. Dos doblets de David Zapata i Bruno Vilardell i les dianes d’Adam, Sergi Poblet, Jeyson Alexander Moreira i Diego Álvarez (penal) situaven l’Alella sisè en la classificació (15 punts). Ara el cinquè lloc és a 9 punts; l’objectiu ha de ser mantenir-se i treballar per pressionar els equips de dalt.

Remuntada i sisens

Ja per acabar, destacar l’enorme reacció protagonitzada per l’Aleví ‘D’ al camp del cuer, el Mataró ‘H’ (2-5). El conjunt d’Ángel Bonilla encadenava el segon triomf consecutiu malgrat rebre dos gols en només un minut de partit (2-0). L’aportació de Pau Font (7’), Ander Barrondo (14’ i 42’), Fedor (27’) i Adam Zellmer (35’) va guiar el CF Alella cap a la remuntada, deixant-lo sisè (25) i a tres punts del cinquè.

Els Veterans van descansar | Els Veterans són cinquens amb 37 punts.

Atlètic Sant Pol ‘C’ 0-8 Cadet | El Cadet és segon amb 38 punts.

Aleví ‘A’ 7-13 CF Calella | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 8 punts.

AEILL Cerdanyola Mataró ‘D’ 1-9 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és líder amb 42 punts.

Cardedeu ‘G’ 4-7 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és tercer amb 42 punts.

Benjamí ‘A’ 3-3 CD Masnou | El Benjamí ‘A’ és onzè amb 21 punts.

Prebenjamí 1-2 Vilassar de Dalt ‘C’ | El Prebenjamí és setè amb 16 punts.