L’Alella supera el Lloreda i certifica matemàticament la tercera plaça del campionat a Primera. Ara cal esgotar les opcions d’ascens directe

Alella vol ser de Divisió d’Honor. Així va quedar demostrat el passar cap de setmana al Municipal de Bufalà, escenari on els Veterans hi van sumar el 22º triomf del curs. El Lloreda ‘B’ no va ser capaç d’aturar la qualitat tècnica i el físic d’un Alella superior durant els 90 minuts.

Els roig-i-negres van sortir a dominar, assolint un avantatge consistent al descans que va començar a decantar el partit. Les incorporacions per banda van jugar un paper important en l’atac alellenc, com ho demostra el fet que el 1 a 0 es produís en una acció d’aquesta naturalesa.

L’Alella va cuinar una jugada per banda dreta amb paciència, esperant l’arribada oportuna de Sergi Vives a l’espai per trenca la defensa badalonina i inaugurar el marcador abans de l’arribada del minut 10. El segon gol del matx va ser obra de Gigi, qui situava el 2 a 0 en el marcador (2-0).

Tot i que el Lloreda va marcar de penal, l’Alella va tornar a veure porteria, en aquest cas mitjançant un gran cop de cap de Jordi Ignasi (3-1). A manca d’un partit perquè la lliga de Primera Divisió arribi al seu punt final, els Veterans asseguren la tercera plaça i el seu bitllet per disputar la promoció d’ascens. Amb 69 punts, l’Alella encara podria pujar directament si guanya en l’última jornada i el Joan Font (70) perd o no passa de l’empat.

L’alegria dels Veterans contrasta amb les sensacions viscudes per l’Aleví ‘B’ i el ‘C’

Problemes per l’Aleví ‘B’ i el ‘C’

L’alegria dels Veterans contrasta amb les sensacions viscudes per l’Aleví ‘B’ i el ‘C’. Els primers han deixat de dependre d’ells mateixos per proclamar-se campions de lliga, després d’encadenar una derrota i un empat. El 3 a 3 aconseguit el passat cap de setmana contra l’Olímpic Malgrat ha deixat l’Alella en segon lloc amb 76 punts, a dos del Cabrils, nou líder (78).

L’Aleví ‘C’, per la seva part, manté el lideratge, però ja no té marge de maniobra vers els seus perseguidors. Els roig-i-negres van caure el passat cap de setmana a casa contra el Cirera ‘E’ (4-5) i han vist com el Santvicentí (78) els ha tornat a igualar en la classificació. S’haurà de guanyar tot fins al final de la lliga per ser campió.