L’Aleví ‘B’ del club està trencant tots els registres des que va començar el 2019: l’equip de Larrosa duplica la seva mitjana de gols

Quin inici de 2019 que està protagonitzant l’Aleví ‘B’! Al CF Alella estem encantats amb el rendiment d’aquesta plantilla; només cal fer un cop d’ull a les xifres. El conjunt de Toni Larrosa és ara mateix l’equip més en forma de la seva lliga, després d’encadenar sis triomfs seguits.

Cinquè i a només tres punts del líder, el conjunt alellenc acredita un balanç quasi perfecte des que va començar l’any: sis victòries i una sola derrota. El 2019 s’obria amb males sensacions, caient a casa (1-5) contra l’AEILL. Des d’aleshores, però, tot han estat alegries.

En les darreres sis jornades, els nostres jugadors han assolit la perfecció: 75 gols marcats i només dianes rebudes. Això significa que en un terç de la lluga jugada fins ara l’Alella ha estat capaç d’anotar la meitat dels gols de tota la temporada. Sensacional!

En les darreres sis jornades, els nostres jugadors han assolit la perfecció: 75 gols marcats i només 9 dianes rebudes

Mentre que els registres defensius s’han mantingut estables (entre 1.6 i 1.5 gols encaixats per partit), l’atac ha evolucionat de forma exponencial. En els últims sis encontres oficials, l’Aleví ‘B’ ha marcat 12.5 dianes per xoc, doblant el seu registre anterior de 6.45 per duel. Això suposa un augment del 100% de l’efectivitat ofensiva.

Aquesta bona notícia és una conseqüència de la força del grup. De fet, l’Aleví ‘B’ compta amb set jugadors amb dobles dígits golejadors: Pol Mur (11 gols), Edu Bertran (11), Óscar Garcia (11), Lionel Bailon (16), Luca Faure (23), Marc Conesa (24) i Eric Bustamante (44).