El vicepresident de CF Alella, Manel Domínguez, representa el club en un acte que va comptar amb la presència del president Joan Soteras

La Federació Catalana de Futbol va inaugurar dimarts al vespre la nova seu de la delegació al Maresme, situada a Mataró. L’acte va comptar amb el suport del CF Alella, representat amb la figura de vicepresident Manel Domínguez. L’obertura d’aquesta nova seu suposa una clara millora en el dia a dia dels estaments federatius i dels clubs de la comarca.

El president de l’FCF, Joan Soteras, va visitar les noves instal·lacions, al costat del directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez. L’acte també va comptar també amb la presència del vicepresident de l’FCF Jordi Bonet, i dels directius Francesc Folguera, Manel Duran, Albert Montull, Juan Núñez, Pep Graus, Víctor Güell i Félix Hueto, a més de l’alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d’esports de Mataró, Marisa Merchán.

El nou local, funcional, modern i adaptat a la imatge corporativa actual de l’FCF, permetrà centralitzar a partir d’ara tots els serveis de la delegació del Maresme en un sol edifici, on passen a ubicar-se de forma conjunta els departaments de Futbol, Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Àrbitres. Les noves oficines ofereixen la capacitat realitzar formació federativa a entrenadors, àrbitres i clubs, aprofitant l’adequació de dues aules formatives.

El president de l’FCF, Joan Soteras, va visitar les noves instal·lacions, al costat del directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez

Benvinguda a Antonio Caballero

Durant l’acte, el nostre vicepresident Manel Domínguez va mostrar el seu suport a Antonio Caballero, presentat com a nou delegat del Comitè Tècnic d’Àrbitres al Maresme. Caballero relleva en el càrrec a Manuel Romero, homenatjat en la trobada pels 35 clubs assistents.

L’ex col·legiat va recollir de les mans de Joan Soteras i d’Antonio Jiménez una placa commemorativa, després d’entrar al CTA el 1986, haver sigut àrbitre al llarg de tretze temporades, xiulant fins a l’antiga Primera Territorial, i d’ocupar el lloc de delegat comarcal durant divuit anys, des de 2000 fins aquest 2018. De la mateixa manera, l’Alella també va presentar el seu projecte davant Joan Soteras i va desitjar-li sort en la seva nova etapa com a president de la FCF.