L’entrenador de l’Aleví ‘B’ es va estrenar fa uns dies com a seleccionador juvenil del Maresme, després de rebre la proposta de la Federació Catalana.

Sens dubte, un dels equips que més alegries li està donant al club en aquest inici de temporada és l’Aleví ‘B’. Segon amb 27 punts i a tocar del líder, el conjunt dirigit per Cristian Rodríguez iniciarà el 2018 depenent d’ell mateix per situar-se primer.

Abans d’enfrontar-se al Cabrils ‘C’, actual primer classificat, la plantilla de l’Aleví ‘B’ ha rebut amb alegria l’oportunitat que la Federació Catalana de Futbol li ha brindat al seu tècnic. A en Cristian li va arribar una proposta de la FCF per fer-se càrrec de la selecció catalana juvenil del Maresme.

“Fa cosa d’un mes estava entrenant a Alella i la Federació es va posar en contacte amb mi. Volien comptar amb mi com a tècnic per fer un partit contra el Calella amb la selecció juvenil del Maresme. La feina que estem fent a l’Alella ha ajudat”, ens explica en Cristian.

Després de dues jornades, el CF Alella suma 3 punts i afronta la pròxima jornada de descans amb els deures fets.

Urruti, tal com coneixen el nostre entrenador dins de l’entorn del futbol, va dirigir “un parell d’entrenaments” amb els jugadors, i les sensacions van ser “realment bones”.

“La veritat és que després de rebre la proposició em vaig quedar parat. No t’ho creus fins que t’arria la roba de la selecció catalana i la Federació. Llavors ja comences a assumir-ho”, reconeix.

Des de la FCF es vol comptar amb el Cristian per a dirigir el combinat del Maresme en el cas que es realitzin futurs tornejos comarcals de juvenils, categoria que abans mai havia tingut seleccions comarcals. “Si fem més coses en el futur tocarà fer un seguiment detallat dels jugadors”, ens comenta el tècnic de l’Aleví ‘B’.

Feliç amb els seus nens

En clau Alella, Cristian Rodríguez es mostra molt satisfet de com està evolucionant el seu Aleví. “Són molt treballadors”, afirma l’entrenador sobre els seus jugadors. Rodríguez celebra la línia de resultats que està assolint el bloc, i també la manera com aquests triomfs estan arribant.

“En aquesta edat, el més fàcil per guanyar és posar la pilota a l’àrea i xutar des de lluny en segones jugades. Nosaltres busquem guanyar d’una altra forma. És un procés més lent. Jugar bé per fer gol és difícil, però a la llarga t’ofereix avantatges. El joc entre línies és la clau abans que la rematada”, sentència.