Grans resultats per l’Aleví ‘A’ i l’Aleví ‘B’ a la lliga. Els primers es van imposar al Parets (5-2) en un partit brillant, mentre que el ‘B’ va assaltar la Dani Jarque (2-3)

El resum del cap de setmana arriba carregat de victòries i partits apassionants. En primer lloc, hem de destacar l’espectacular partit jugat per l’Aleví ‘A’ a casa contra el Parets ‘B’ (5-2), un duel molt físic i intens que els jugadors d’Eric Viana es van endur amb justícia.

Al descans, el marcador era favorable als locals (3-2), però va caldre treballar de valent per certificar un triomf que deixa l’Alella quart després de dues jornades, amb 4 punts sumats. Iu Moya (10’), Joan Verdú (19’) i Marc Conesa (24’) van fer els gols alellencs durant els primers dos quarts, però el Parets sempre va mostrar capacitat de reacció (del 1-0 al 1-1 i del 3-1 al 3-2). En la represa, Ricard Expósito (34’) i Max Zellmer (36’) van segellar la primera victòria a Primera (5-2).

Mentre l’Aleví ‘A’ s’imposava a casa, el ‘B’ aconseguia vèncer l’Espanyol ‘C’ a la Dani Jarque (2-3). El conjunt blanc-i-blau, format per noies, va remuntar el gol inicial de Mauro (8’) per situar-se 2 a 1, tot i que Mauro (29’) va forçar l’Espanyol a marxar al descans amb empat en el marcador (2-2). En la represa, Antonio López va donar-nos una alegria marcant el definitiu 2 a 3, resultat que deixa l’Alella sisè amb 3 punts.

Qui va viure un debut somiat a la lliga va ser el Juvenil ‘B’, vencedor per 10 a 2 en el seu duel contra el Cabrera ‘B’

Golejades imperials

Qui va viure un debut somiat a la lliga va ser el Juvenil ‘B’, vencedor per 10 a 2 en el seu duel contra el Cabrera ‘B’. 7 jugadors alellencs van marcar per posar-nos líders ja en la primera jornada: Aitor Carrera, Xavi Bertran, Gerard Sales (2), Eric Villar (3), Jordi Homs, Albert Espinosa i Dani Ruiz.

Per altra banda, l’Infantil ‘A’ es va desfer amb quasi la mateixa autoritat del Molletense ‘C’ per obrir la lliga en segona posició (7-0). Max Borrell (3), Llorente, Sergi Forcada, Shayne Kirksay i Nil Caballero van liderar la golejada de l’Alella.

Premià de Dalt ‘B’ 3-2 1r Equip | El 1r Equip és cinquè amb 6p |

Veterans 3-2 AD La Llàntia | Els Veterans són segons amb 12p |

Cabrera 4-2 Juvenil ‘A’ | El Juvenil ‘A’ és onzè amb 0p |