Aleví ‘A’ i Cadet ‘A’ s’enfronten a rivals directes per la salvació i tots dos ho fan fora de casa

Setmana molt important pel futur dels dos equips de Primera del club. Cadet ‘A’ i Aleví ‘A‘ s’enfronten a rivals directes en la lluita per la salvació; i ho fan com a visitants. El Cadet ‘A’ juga diumenge (15h) al camp de l’Aqua Hotel, el club que el persegueix actualment en la classificació.

L’Alella arriba al matx amb 12 punts, situat en dotzè lloc i amb un marge de 6 punts vers el catorzè classificat: el primer equip que perd la categoria i que ara mateix seria el CF Les Franqueses.

L’Aqua Hotel, per la seva part, té 8 punts, és tretzè i ve en una bona dinàmica: va sumar 4 punts de 6 contra Llavaneres (3-1) i Mollet (1-1 i va competir molt bé contra equips de la zona alta tot i perdre: 4 a 1 contra el Mataró i 1 a 0 contra el Vilassar de Dalt.

Al Cadet ‘A’ li resten quatre partits de lliga i, per tant, guanyant al camp de l’Aqua Hotel es plantaria davant dels tres últims duels de la temporada amb 6 punts de marge vers el descens. L’objectiu estaria pràcticament assolit.

Al Cadet ‘A’ li resten quatre partits de lliga i, per tant, guanyant al camp de l’Aqua Hotel es plantaria davant dels tres últims duels de la temporada amb 6 punts de marge vers el descens

Mateix guió per l’Aleví ‘A’

L’Aleví ‘A’ viu una situació similar a la del Cadet ‘A’, però inclús amb menys marge de maniobra. L’Alella és desè amb 13 punts i 12 partits jugats , mentre que el catorzè (primer equip que baixa) té 10 punts i 11 duels disputats (Mercantil). Badalona (11 punts), Parets (11) i Vic (12) són els altres clubs implicats en aquesta zona baixa, i tots ells han disputat 12 duels.

L’Aleví ‘A’ juga diumenge (10:15h) al camp del Vic i, en cas de guanyar, faria un pas de gegant per la salvació. Arribaria als dos últims duels de la temporada amb una petita renda de marge i amb l’average particular guanyat amb el Mercantil, el Badalona i el Vic.

A seguir creixent

Per últim, destaquem el partit de dissabte (13h) del Benjamí ‘A’, rebent a casa el Premià de Dalt. L’Alella, sisè classificat amb 19 punts, ha encadenat quatre jornades invicte amb tres triomfs i un empat i li està lluitant la cinquena plaça al Mataró. El Premià, per la seva part, és només a 3 punts nostres.