L’Alella ha d’esperar una derrota del Parets o un empat que el deixi amb una diferència de gols pitjor que la nostra

La darrera jornada de lliga a la Primera Divisió Aleví ens fa estar molt pendents. Depenem del resultat de tercers per mantenir la categoria, ja que no vam poder guanyar el Vilassar de Mar (6-4), tercer classificat final, en el nostre últim partit del curs.

L’Aleví ‘A’ va caure amb honors a Vilassar, avançant-se en el marcador (0-1) i mantenint-se dins del matx fins al tercer quart (3-2), quan els locals van obrir forat (6-2). Ho vam lluitar fins al final, però no va ser possible (6-4).

Aquest resultat ens deixa tretzens marcant la salvació amb 13 punts i amb una diferència de gols de -11. En conseqüència, depenem del resultat del Parets, catorzè amb 12 punts i també amb un -11 de diferència de gols.

Dissabte (9h), el Cadet ‘A’ rebrà el Cirera i el Benjamí ‘C’ visitarà la FE Montgat (10h).

Els vallesans han de visitar el camp del Badalona. Si perden, ens salvem. Si empaten, caldrà veure la xifra de gols a favor i en contra.

La jornada es completarà amb dos partits, ja que només dos partits del club competiran. Dissabte (9h), el Cadet ‘A’ rebrà el Cirera i el Benjamí ‘C’ visitarà la FE Montgat (10h).