L’Aleví ‘B’ agafa confiança guanyant el seu segon partit i el Benjamí ‘C’ es manté en plena ratxa de triomfs

Per segona vegada aquesta temporada, l’Aleví ‘B’ ha experimentat el gust del triomf. Sens dubte, una sensació que els nostres jugadors han agraït molt, després de set jornades inicials on la victòria només s’havia deixat veure en una ocasió.

El rival derrotat, el Sinera, ha venut cara la desfeta (2-1). L’Aleví ‘B’ obria la llauna al segon quart amb una diana de Marc Vázquez (18′) i, instants després, Oliver feia el 2 a 0 (29′). S’havien disputat només 30 minuts i tot pintava la mar de bé.

Però mancant encara una part per jugar, el Sinera retallava diferències, obligant els nostres a suar fins al final. Després d’aquest resultat, l’Alella es manté dotzè amb 6 punts, només a 2 de la vuitena plaça de la taula.

En ratxa

El Benjamí ‘C’ es posa setè amb 13 punts després de derrotar la Juventus a domicili (1-5) i encadenar quatre victòries consecutives. Ara mateix són un dels equips més en forma de club; així ho demostren els resultats.

El Benjamí ‘C’ es posa setè amb 13 punts després de derrotar la Juventus a domicili (1-5)

A Mataró, l’Alella s’ha mostrat sòlid i contundent a les dues àrees. En atac, un hat trick d’Ivan Cerrato i dos gols més de Bruno Fonollosa i Pol Petit han arrodonit un resultat que sempre ha estat favorable als visitants. Guanyant per 0 a 3 ha arribat el 1 a 3 de la Juve, però de seguida tot s’ha calmat.

Derrota en un dia clau

A Quarta Catalana, el Primer Equip afrontava una jornada important, rebent un rival directe com el Vilassar de Mar. Malgrat iniciar el partit molt bé, posant-se amb un 1 a 0 favorable gràcies a un gol de Mikel, els visitants reaccionaven per endur-se el partit en una segona meitat molt efectiva.

Després d’empatar abans del descans (1-1), el Vilassar marcaria fins a quatre dianes durant el segon temps (1-5). Aquest resultat deixa l’Alella en sisena plaça.