El conjunt de Toni Larrosa capgira un resultat advers contra l’Escola Llavaneres, mentre que l’Infantil suma la segona victòria consecutiva a la lliga

Arriba un nou resum de la jornada i ho fa amb especials bones notícies per tres equips de base de l’entitat. En primer lloc, l’Infantil derrotava de forma brillant el Vilassar de Mar ‘E’ (0-9), aconseguint un resultat que suposa el segon triomf consecutiu dins del campionat.

És la primera vegada que el CF Alella és capaç d’assolir això aquesta temporada i el segon partit seguit que es culmina sense encaixar cap gol. En escassos 30 minuts, el matx ja estava mig sentenciat (0-3). Claudio Eduardo Barbosa va ser l’autor de cinc gols, mentre que David Zapata en va fer tres. Diego Álvarez també va sumar en atac per situar l’Infantil en vuitè lloc amb 9 punts.

La primera ja és aquí

Per altra banda, l’Aleví ‘A’ va poder per fi celebrar una gran alegria sobre la gespa del Municipal. El bloc de Toni Larrosa s’imposava a l’Escola Llavaneres (3-2) per situar-se tretzè amb 5 punts. Aquest resultat suposa el primer triomf del curs per a l’Aleví ‘A’.

Un cop disputades onze jornades, la primera victòria ha arribat a les files de l’Aleví ‘A’.

L’Alella va estar liderat pel hat-trick d’Eric Bustamante i pel caràcter col·lectiu. Aquests dos factors van permetre capgirar el 0 a 1 inicial i marcar el gol del triomf a tres minuts per la conclusió després del 2 a 2 dels visitants. Un cop disputades onze jornades, la victòria ha arribat.

Ja per acabar, cal dedicar unes línies al Prebenjamí, vencedor en el seu duel contra l’AEILL Cerdanyola Mataró ‘C’ (4-2). Setens i amb 15 punts, els nostres jugadors van protagonitzar una remuntada èpica: d’un 0 a 2 en contra van passar a endur-se el matx. Pablo Olba (26’) i un triplet d’Héctor López (31’, 35’ i 37’) ens van guiar cap al triomf.