Segons assegura el tècnic, Carlos Garcia, la primera plantilla del CF Alella ha fitxat ambició per fer un salt qualitatiu

Els primers jugadors dins de l’estructura esportiva del CF Alella que es van posar a entrenar van ser els del primer equip. La seva pretemporada començava a finals d’agost i viurà el seu final el 1 d’octubre, quan els nostres debutaran al grup V de la Quarta Catalana en partit oficial.

Aquest curs, el primer equip entrenarà i jugarà al camp del Pere Gol a causa de les obres que s’efectuaran al Municipal d’Alella. Segons Carlos Garcia, tècnic roig-i-negre, les perspectives són bones.

“Les sensacions són correctes. Hem reforçat l’equip, creant una plantilla més competitiva. Jugar a Badalona ens ha facilitat les coses a l’hora d’incorporar alguns jugadors de categories superiors”, destaca en primer lloc.

“Hem optat per estar sempre al camp del Pere Gol perquè busquem ser més regulars en els resultats. Hem d’estar familiaritzats amb el camp de joc”, afegeix a continuació.

Molts canvis en el grup

En relació al curs passat, només hi ha set futbolistes que continuaran vestint la samarreta del CF Alella. El cos tècnic ha buscat una petita revolució per passar pàgina de la irregular temporada viscuda la 2016-2017.

“L’any passat no vam estar a l’altura. No vam estar preparats pels objectius que ens havíem marcat. Tenir a bons jugadors faciliten molt la feina. Hem buscat un perfil jove que ens aporti intensitat i ganes. També tindrem a cinc o sis jugadors amb experiència en lligues superiors”, ens transmet Carlos Garcia.

Fins al moment, l’Alella ha jugat contra el Rocafonda, el Lloreda, el Barceloneta, l’Atlanta, l’Alzamora i el Canet, obtenint un balanç de tres triomfs i tres derrotes en pretemporada.

“La preparació està sent productiva. S’han fet moltes proves fins a configurar la plantilla actual de 19 jugadors. Encara ens manquen un parell de retocs”, confirma el tècnic.

Segons l’entrenador del primer equip, a 4CAT5 hi ha dos equips que opten a tot. “El Cerdanyola de Mataró i el Tiana són equips fets per lluitar per tot. Nosaltres també volem ser a la part més alta. L’Alella està fent una gran feina amb el futbol base i ara el primer equip s’hi ha de sumar. Tenim molta il·lusió. Ha arribat el nostre moment”, assegura.

Garcia és ben conscient d’allò que necessita la plantilla per estar en disposició de fer un gran any. “La clau de tot és l’ambició. Aquest és un aspecte que hem reforçat molt. No volem ser un equip pla”, sentència. En Carlos també espera que els nens de la base se sentin orgullosos del primer equip i, d’aquesta manera, crear un vincle més fort entre menuts i grans. Amunt Alella!