Ànims! El club li envia un missatge de suport a Sergi Fonoyet, jugador del Vilassar de Dalt lesionat de gravetat

En futbol futbol formatiu, competir és important, però ni molt menys l’element central. El partit de la Segona Divisió Juvenil disputat entre el Vilassar de Dalt ‘B’ i el CF Alella ens ho va deixar ben clar.

Manava el Vilassar gràcies a un gol marcat per Xavi Jiménez al minut 13 (1-0) quan la pitjor notícia possible va fer acte de presència sobre la gespa. El local Sergi Fonoyet patia una lesió de gravetat: una fractura de tíbia i peroné que deixaria tots els seus companys i rivals absolutament glaçats.

En els més de 20 minuts que les assistències van trigar a arribar al camp, en Sergi va estar acompanyat en tot moment dels seus companys d’equip i també va rebre el suport dels jugadors de l’Alella. Veient el nivell d’impacte que va suposar la lesió de Fonoyet en la resta de jugadors, el col·legiat va optar, amb bon criteri, per suspendre d’encontre.

En Sergi fou traslladat a l’Hospital de Mataró, on va ser intervingut amb èxit. Ahir a la tarda, la directiva del CF Alella representada pel president, Joan Vidal, i el vicepresident, Manel Domínguez, l’entrenador del Juvenil, Samu Guerrero, i el jugador Isma Garcia van visitar la família del futbolista del Vilassar de Dalt per interessar-se pel seu estat.

Sergi, des del club t’enviem una abraçada d’afecte i et desitgem una bona recuperació. En uns mesos t’esperem al Municipal per seguir gaudint junts de futbol. Ànim!