Els dos jugadors de l’Aleví ‘B’ són el duet ofensiu més determinant el club, formant una parella gol que ha marcat quasi 60 dianes aquest curs

Mentre la competició no torni, només ens queda recordar amb emoció aquells moments que la lliga 2019-2020 ens ha deixat. A les files del CF Alella, un d’aquests moments o situacions és l’espectacular rendiment de dos jugadors del futbol base.

Parlem de l’Antonino López i en Mauro Debeaupte, membres de la plantilla de l’Aleví ‘B’. Aquest curs, el conjunt dirigit per Toni Larrosa estava lluitant amb els millors de la lliga, pugnant amb l’Espanyol per assolir el subcampionat i intentant pressionar el líder, l’Atlètic Masnou.

La meitat dels 114 gols de l’equip han estat signats pels seus dos jugadors referència en atac: en Mauro (28) i l’Antonino (29).

Quan la competició es va aturar, l’Alella ocupava la tercera plaça, amb 45 punts de 54 possibles. La meitat dels 114 gols de l’equip han estat signats pels seus dos jugadors referència en atac: en Mauro (28) i l’Antonino (29).

Per analitzar la incidència que ha tingut la parella gol de l’Alella, cal dir que en Mauro i l’Antonino han marcat tots dos en 13 dels 18 partits de lliga que ha jugat l’equip.

Com a contrapartida, en els dos duels on cap dels dos ha pogut marcar, l’Alella ha perdut. No hi ha cap parella de golejadors en tot el club que mantingui els registres dels dos petits talents de l’Aleví ‘B’. Esperem veureu’s aviat al camp cracks!