90 minuts per la història: el Cadet i els Veterans són a un partit de tocar la glòria. Poden certificar l’ascens de categoria aquest cap de setmana

Ha arribat l’hora. El CF Alella es prepara per viure un cap de setmana de somni, on el club podria certificar el segon títol de lliga del curs i el tercer ascens de categoria per a l’entitat. Cadet i Veterans són a 90 minuts de la Primera Divisió i de la Divisió d’Honor.

Qui provarà sort primer en el seu desig per aconseguir el títol de lliga és el Cadet, el qual rep dissabte el Masnou ‘B’ (13h). El conjunt d’Àngel Bonilla, líder amb 73 punts, serà campió si guanya o empata, independentment del resultat que obtingui el Vilassar de Dalt ‘C’ (71).

L’últim rival per certificar l’ascens és el quart classificat, bloc que només ha perdut un partit dels últims 13, sumant 11 triomfs en aquest tram de la lliga.

La victòria sumada per l’Alella en la primera volta contra el Masnou (1-4) no ha de servir de precedent, ja que el nostre rival ha estat capaç de golejar per 0 a 3 el Vilassar de Dalt ‘C’ a domicili fa escasses setmanes. Els masnovins són, després de l’Alella (204 gols), el segon equip més golejador del campionat (120).

Els set triomfs consecutius que ha encadenat l’equip de Veterans en aquest tram final de la lliga permet als nostres jugadors dependre d’ells mateixos per pujar a Divisió d’Honor.

Depèn d’ells

Els set triomfs consecutius que ha encadenat l’equip de Veterans en aquest tram final de la lliga permet als nostres jugadors dependre d’ells mateixos per pujar a Divisió d’Honor. Tot es juga diumenge (8h) al camp de la Mataronesa. Les matemàtiques són fàcils: si guanyem, pujarem.

La situació classificatòria a la lliga és d’igualtat màxima, ja que els cinc primers només estan separats per 3 punts. Lares Legends (71), Alella (71), Sant Fost (71), Mataronesa (69) i Amics del Masnou (68) tenen opcions a tot.

El líder, el Lares, encara tindrà un partit per jugar després d’aquesta jornada, igual que la Mataronesa i el Masnou. Per tant, als Veterans només els val el triomf per a no dependre de tercers.

Mataronesa i Alella arriben al matx clau en bona línia, ja que entre tots dos sumen 12 triomfs consecutius (5 i 7). La Mataronesa és el màxim golejador del campionat (126), mentre que els Veterans són els segons (120). El duel entre Rafa Frias (57) i el nostre pitxitxi Alex Aviles (58) està servit. Segur que serà un partit molt complicat, ja que la derrota obtinguda en la primera volta encara cou (1-5).

Vilassar de Mar ‘C’-Juvenil (dissabte a les 16h)

Vilassar de Dalt ‘D’-Infantil ‘A’ (dissabte a les 11:15h)

Infantil ‘B’-Juventus ‘C’ (diumenge a les 12h)

Aleví ‘B’-Masnou ‘C’ (dissabte a les 10:20h)

Aleví ‘C’-Aqua Hotel ‘F’ (dissabte a les 11:40h)