El CF Alella i BrainFutbol ja preparen el campus d’estiu 2021 que se celebrarà del 28 de Juny al 30 de Juliol

El CF Alella i BrainFutbol ja preparen el campus d’estiu 2021 que se celebrarà a les instal·lacions del Municipal d’Alella del 28 de Juny al 30 de Juliol. BrainFutbol compta amb un organigrama tècnic format per entrenadors que treballen a alguns dels millors planters de Catalunya i Espanya.


L’horari de les jornades de campus serà matinal: de
9h a 13:30h. Es treballaran sobre diferents àrees: treball tècnic i coordinatiu individual per la millora dels fonaments individuals dels jugadors (mètodes Coerver i treball analític dels continguts), treball de fonaments per demarcació i de detalls diferencials per demarcació, lliguetes competitives, etc.


BrainFutbol és una Escola de Tecnificació de referència que neix de l’experiència i estudi del futbol base. Té la missió d’ensenyar a nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2015 els coneixements i habilitats corresponents a les etapes futbolístiques formatives inicials. Els jugadors del CF Alella compten amb un 20% de descompte.

Pots fer la teva reserva escanejant el codi QR de la foto o anant a aquest link de sota

Amb una metodologia pròpia, que comprèn l’ensenyament teòric amb suport audiovisual i l’ensenyament pràctic al camp, BrainFutbol garanteix la millora i l’aprenentatge significatiu dels fonaments bàsics individuals per esdevenir un futbolista hàbil i intel·ligent.

Els seus formadors titulats proposen tasques dinàmiques i divertides enfocades a aspectes individuals conjuntament amb un assessorament personalitzat i un enfocament 100% formatiu. El jugador és el centre de la metodologia de BrainFutbol i la seva millora el principal objectiu de l’Escola.

Pots fer la teva reserva escanejant el codi QR de la foto o anant a aquest link: https://brainfutbol.typeform.com/to/YyKGkxCw

Si tens dubtes, truca a:

+34 633 02 93 69
+34 646 33 25 11
+34 609 94 71 09