El CF Alella organitza la festa del centenari a l’Hort de la Rectoria. Jocs infantils, inflables, food trucks, concerts i moltes sorpreses!

A banda del torneig del centenari, fixat pel 10, 11 i 12 de juny i on hi participaran tots els equips del club, és un plaer comunicar que l’entitat organitza també una gran festa per celebrar els 100 anys. El pròxim 18 de juny, a partir de les 17h, l’Hort de la Rectoria acollirà la festa del centenari del CF Alella.

Després de l’obertura de portes (17h), tots els assistents podran gaudir de jocs infantils i inflables pels més petits durant tota la jornada. Hi haurà servei de Food Trucks de la mà de Pizza a Punt, Parera i el Racó del camp d’Alella.

A les 19h comptarem amb una actuació del futbol freestyler professional José Ferreras. A les 21:30h procedirem a presentar la nova equipació del centenari, una edició especial que torna als orígens de la roba clàssica del club. Tot seguit, a les 22h, hi haurà focs d’artifici a càrrec dels Diables del vi d’Alella i a les 22:30h un concert en directe de VOVO_music.

Durant tota la festa, la música de Diddi Dj ens acompanyarà. La festivitat s’allargarà fins a la matinada! L’entrada és totalment gratuïta. Us esperem a tots! Hi haurà moltes sorpreses i bon ambient!