El Primer Equip debuta en la temporada 2020-2021 amb l’ascens entre cella i cella. La plantilla vol dedicar cada triomf a Erik Villar, lesionat de gravetat

Set mesos després, el CF Alella tornarà a competir a la Quarta Catalana. Ha estat un temps de molta incertesa, però finalment la pilota començarà a rodar de nou. Diumenge a les 19:30h, el Primer Equip del club s’estrena a casa contra el filial del Premià de Mar en la jornada inaugural del grup VI. 

Plantilla i cos tècnic no amaguen les seves intencions: l’objectiu és lluitar per pujar. “Afrontem la temporada amb molta ambició. L’any passat va ser més d’adaptació i vam fer un cinquè lloc de mèrit, però ara hem de fer un pas més. Per pujar s’ha de treballar bé cada setmana i esperar que la pilota entri”, apunta Carlos Cuevas, qui seguirà dirigint el Primer Equip.

L’Alella s’ha renovat a nivell de jugadors, ja que només en continuen vuit de la passada temporada. “Tenim 11 cares noves, i la majoria d’ells joves. L’edat de l’equip ha baixat una mica, perquè han vingut alguns juvenils de Preferent i Nacional, i algun amateur de segon any”, relata el míster. 

La missió des del dia 1 serà ser competitius en cada partit. “Volem estar a dalt des del principi de la lliga. Haurem d’estar junts en moments difícils, però el nostre lema és ‘Lo major està por venir’. Hi creiem molt. Penso que el club es mereix estar ja a Tercera Catalana, sobretot per les categories que s’han assolit al futbol base”, reconeix Cuevas. 

Penso que el club es mereix estar ja a Tercera Catalana, sobretot per les categories que s’han assolit al futbol base

Bona pretemporada

Segons el míster, el Primer Equip ha fet un salt de qualitat aquesta pretemporada, sent més competitiu que l’any anterior. Contra el Santa Eulàlia de Tercera Catalana es va perdre fora de casa per molt poc (3-2), igual que contra el Singuerlín (2-1), un projecte de 3CAT fet per pujar a Segona. 

Les victòries en la preparació han arribat contra el Llavaneres ‘B’ (2-6), Castellbisbal (3-1) i Cabrils ‘B’ (2-3), tots ells de Quarta. 

Dedicar cada punt

Aquesta temporada l’equip té una motivació especial, ja que un dels nouvinguts, Erik Villar, s’ha trencat el lligament creuat i estarà de baixa molts mesos. “És un jugador encara juvenil i molt compromès amb el grup. Ve sempre a cada partit amb les crosses i fa equip. Li volem dedicar cada punt de la temporada. Seria molt bonic que l’any vinent pogués debutar ja a Tercera”, afirma Carlos Cuevas.

Cos tècnic: 

Entrenador: Carlos Cuevas

Segon entrenador: Borja Ogayar

Delegat: Carlos Cuevas padre

Ajudant: Pol Cuevas

Vídeo: Erik Mateu