L’oportunitat de tancar la jornada amb dos equips més copsant les primeres posicions de la taula ja és aquí: Atlètic Pomar i Santvicentí separen l’Alella de dos lideratges més  

Qui hauria dit que el CF Alella estaria en disposició de tenir a diversos equips com a líders quan s’han disputat com a màxim cinc jornades de competició? Aquesta opció ja ha arribat. Veterans i Infantil ‘A’ depenen d’ells mateixos per tancar la jornada com a líders en solitari.

Els primers visiten diumenge (10h) el camp del Pomar, un dels millors blocs de la Primera Divisió. Pomar és un barri de Badalona on l’estil de joc de carrer sempre ha estat una religió. Hi ha molt de talent, ja que el barri ha nodrit amb jugadors a la majoria de clubs de la ciutat i del Maresme.

El Pomar lidera, al costat del CF Alella, la taula. 12 punts han sumat els dos equips en quatre jornades: ple absolut. Badalonins i alellencs són els únics que ho han aconseguit, acreditant a més xifres similars: 16 gols a favor i 3 en contra el Pomar i 13 dianes a favor i 5 en contra els Veterans.

Els verds, però, acumulen dos partits sense rebre un gol i això els ha permès convertir-se en la millor defensa de la categoria. En amonestacions, també hi ha igualtat: 8 per l’Atlètic i 9 per l’Alella. El matx permetrà al ‘killer’ Alex Avilés, pitxitxi de la passada lliga amb l’Alella, veure els seus antics companys. S’ha d’estar atent, ja que l’Alex ja suma 6 gols enguany.

El matx permetrà al ‘killer’ Alex Avilés, pitxitxi de la passada lliga amb l’Alella, veure els seus antics companys

Des del primer minut

A banda de compartir lideratge amb 3 punts, el duel que enfronta dissabte (16:15h) a l’Infantil ‘A’ i el Santvicentí ‘C’ té una altra característica interessant. I és que els dos blocs van ser capaços de guanyar en el seu debut marcant en el primer minut de partit. L’Alella va superar el Molletense ‘C’ (7-0), mentre que el Santvicentí va golejar el Granollers ‘E’ (8-1).

La resta de la jornada

Primer Equip-Santvicentí ‘B’ (diumenge a les 19:30h)

Juvenil ‘A’-Premià de Dalt (dissabte a les 18h)

Olímpic Garriga ‘C’-Juvenil ‘B’ (diumenge a les 16:30h)

Cirera ‘A’-Cadet ‘A’ (diumenge a les 15h)

Cadet ‘B’-Cabrils ‘B’ (dissabte a les 14:30h)

Masnou ‘C’-Infantil ‘B’ (dissabte a les 14h)

EF Primer Barcelona ‘C’-Aleví ‘A’ (diumenge a les 13:30h)

Aleví ‘B’-La Salle Premià (dissabte a les 10:30h)

Argentona ‘D’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘D’-Premià ‘D’ (dissabte a les 9h)

Benjamí ‘A’-UD Molinos (dissabte a les 13:15h)

Benjamí ‘B’-Sinera ‘C’ (dissabte a les 9:30h)

La Llàntia-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 10:15h)

Premià de Dalt ‘B’-Benjamí ‘D’ (dissabte a les 10h)

Prebenjamí-Premià de Dalt (dissabte a les 12h)