En l’assemblea extraordinària celebrada a Can Lleonart, el CF Alella va inaugurar formalment el procés electoral. Joan Vidal deixa la presidència, però la junta presenta una candidatura il·lusionant

El Club de Futbol Alella va celebrar ahir al vespre una assemblea general extraordinària a les instal·lacions de Can Lleonart. L’ordre del dia constava de diversos punts destacats, tots ells vinculats a la convocatòria d’eleccions a la presidència del club.

Durant l’assemblea es va dur a terme el sorteig entre els membres assistents de les persones que composaran la junta electoral. Joan Vidal Tió (president de taula i soci nº 42), Josep Ruiz Bruy (secretari i soci nº3) i Bernat López (vocal i soci nº 198) van ser els socis escollits per a executar aquesta funció.

La junta directiva de l’Alella, tanmateix, també va presentar formalment el calendari de les eleccions. Un cop configurada la junta electoral, el 28 i el 29 de març s’exposarà els cens de socis amb dret a vot a les oficines del club i s’obrirà un termini en aquests dos dies per formular reclamacions sobre el cens.

Durant l’assemblea es va dur a terme el sorteig entre els membres assistents de les persones que composaran la junta electoral.

A continuació, el 30 de març es procedirà a l’aprovació del cens definitiu, per després formalitzar la presentació de candidatures en horari d’oficina de l’entitat (del 3 al 9 d’abril). El 10 d’abril s’efectuarà una reunió de la junta electoral per atendre o rebutjar candidatures. Si només hi n’hi ha una, aquesta quedarà proclamada com a guanyadora de les eleccions. Finalment, el 11 d’abril se celebrarà una nova assemblea extraordinària on es realitzarà la votació, escrutini i proclamació de la candidatura guanyadora.

Joan Vidal deixa la presidència

L’assemblea celebrada a Can Lleonart també va servir per anunciar l’adéu de Joan Vidal com a president del CF Alella. Després de molts anys vinculat al club ocupant diferents funcions, el fins ara president fa un pas al costat, tot i que continuarà donant suport al CF Alella des d’una nova perspectiva: la del soci.

La junta directiva actual vol continuar tirant endavant el seu projecte esportiu i social, i és per això que acudirà a les eleccions amb una candidatura continuista. La fins ara responsable de l’àrea social, Cristina Cardiel, és la candidata a la presidència de l’actual junta directiva. Manel Domínguez ocuparia la sots presidència, amb Sonia Pujol com a tresorera i Tomás Gil com a secretari.

La direcció esportiva del futbol base continuaria a càrrec de Toni Palao i la candidatura s’acabaria de tancar amb quatre nous vocals. Ángel Bonilla (coordinador del futbol base), Carlos Garcia (entrenador del primer equip), Daniel Gil (jugador i capità dels Veterans) i Bernat López (comunicació).