Amb els dos triomfs sumats contra l’Argentona (8-0) i l’Aqua Hotel (3-0), els dos conjunts es consoliden en zona alta i guanyen confiança

En una setmana on hem mantingut els quatre lideratges que ja teníem, hem de destacar també a dos equips que estan en plena ratxa positiva de resultats. Parlem de l’Aleví ‘B’ i el Benjamí ‘B’, tots dos guanyadors dels seus respectius partits contra l’Argentona ‘E’ i l’Aqua Hotel ‘E’.

El bloc dirigit per Toni Larrosa va fer-li 8 gols a l’Argentona (8-0), consolidant-se en tercera posició amb 21 punts. Aquest és el tercer triomf seguit de l’Alella, el qual està situat a 6 punts del líder i a 3 del segon. En les darreres tres jornades, els nostres jugadors només han rebut 1 gol, i n’han marcat 24.

Davant l’Argentona, el principal protagonista ofensiu de l’equip va ser Mauro, autor de 4 dianes. El davanter va suposar un malson per l’Argentona, baixant a rebre per facilitar la sortida de pilota dels locals.

L’Alella també va explotar bé les bandes, sobretot l’esquerra, on Álex Nova va marcar un gran gol. Martí PonsVíctor Real i Antonino López també van anotar. Defensivament, l’Aleví ‘B’ es va mostrar molt sòlid, demostrant ser un dels blocs més competitius del campionat.

Davant l’Argentona, el principal protagonista ofensiu de l’equip va ser Mauro, autor de 4 dianes

Reivindicats

Si fa unes setmanes veiem com al Benjamí ‘B’ li estava costant ser regular, en aquest moment el bloc d’Albert Gurrea és un dels equips més en forma del club. L’Alella va vèncer l’Aqua Hotel ‘E’ (3-0) per encadenar el quart triomf seguit, ratxa que ha permès la plantilla passar del desè al cinquè lloc (16 punts).

En aquests últims quatre duels, els nostres han mantingut la porteria a zero en tres ocasions, anotant 32 dianes. Per cada gol rebut (4), l’Alella n’ha marcat 8. El matx contra l’Aqua va costar d’encarrilar, però el doblet de Marc Medina (26’ i 42’) i el 3-0 de Pepe (45’) van deixar el duel sentenciat.