Més de la meitat dels equips del CF Alella (8 dels 15 totals) tanquen la temporada situats dins del TOP5; dins dels cinc primers classificats

La lliga ha arribat a la seva fi. És el moment de fer balanç de la temporada. Des del CF Alella, ens sentim orgullosos de tot l’esforç que els nostres jugadors i jugadores han realitzat al llarg del curs. Tothom ha mostrat una actitud d’implicació.

És evident, però, que els resultats també importen, sobretot perquè el club ha evolucionat molt en la seva capacitat competitiva. Aquest curs, 8 dels 15 equips de l’entitat han tancat la lliga dins dels cinc primers classificats.

El CF Alella ha celebrat dos títols, ha assolit dos tercers llocs, una quarta posició i dues cinquenes places. De moment, a falta de l’última jornada, els Veterans són subcampions.

Aquest curs, 8 dels 15 equips de l’entitat han tancat la lliga dins dels cinc primers classificats.

Anàlisi dels millors classificats 

El curs impecable que han culminat el Cadet i l’Aleví ‘A’ té poc a dir. La temporada ha estat brillant, de principi a fi, ja que els dos equips s’han destacat com els clars dominadors del campionat, tant en punts com en gols i joc.

L’Infantil ‘A’, per la seva part, ha acabat cinquè i a només 4 punts del tercer. L’Alella, a més, ha estat el tercer bloc amb menys derrotes patides. Qui també ha brillat és l’Infantil ‘B’, un grup que s’estrenava en futbol 11 i que ha posat el punt final a la temporada amb cinc triomfs seguits, puntuant en 20 dels 26 partits i assolint la tercera plaça.

L’Aleví ‘B’ ha estat cinquè amb 20 victòries en 28 jornades, mentre que l’Aleví ‘C’ ha estat quart amb 71 punts, només a 1 del podi de la lliga. Qui sí que ha estat tercer és el Benjamí ‘B’, el qual ha fet un any memorable: a 3 punts del campió sent el segon màxim golejador del campionat.