En Kevin Sorbas, entrenador de l’Aleví ‘C’, ha començat a treballar en l’agència de representació de Tente Sánchez, un mític del Barça dels 70 i els 80

Avui us acostem una història diferent que té a un dels nostres entrenadors com a protagonista. En Kevin Sorbas, un fix dins de l’estructura del futbol base de l’Alella en les últimes temporades, ha iniciat un nou projecte professional en una agència de representació de jugadors: TENGOALSPORT.

Aquesta agència està dirigida per Tente Sánchez, ex futbolista del FC Barcelona, Múrcia i Sabadell, i internacional amb la selecció espanyola.

Tente va jugar al Barça durant 11 temporades (1975-1986), disputant un total de 352 partits i guanyant títols importants: 2 Recopes d’Europa, 1 lliga i 3 Copes del Rei.

El més curiós d’això és que Tente Sánchez es va convertir en el primer futbolista espanyol de la història que va assolir la condició d’agent de jugadors, a principis de la dècada dels 90. Ara impulsa un nou projecte centrat en els joves talents i amb Kevin Sorbas formant part del seu equip de treball. Parlem amb en Kevin per saber com li va!

Com sorgeix la possibilitat de formar part de l’agència de representació de Tente Sánchez?

Doncs sorgeix per casualitats de la vida. Jo deixo de jugar i amb el meu pare decidim ajudar a uns amics a muntar un partit benèfic per la malaltia de la seva filla. Vam organitzar un partit amb veterans del FC Barcelona i el CF Badalona. Durant tot el temps d’organitzar el partit, Tente ens comenta que torna al món de la representació i ens proposa estar amb ell. Crec que són oportunitats que no es poden deixar escapar… Jo no coneixia a Tente personalment, però sí que sabia que era amic del meu pare i que ells continuaven mantenint el contacte. La relació amb ell és molt bona. És una persona molt agradable.

Tente va jugar al Barça durant 11 temporades (1975-1986), disputant un total de 352 partits

Què esperes aprendre entrant en el món de la representació de jugadors?

La veritat és que tinc unes expectatives molt altes i ambicioses. És un món que m’encanta, i sé que aprendré molt estant dins del grup de treball de TENGOALSPORT. Intentaré absorbir el màxim de coses i anar-me formant en el sector.

Com et pot ajudar això a ser millor entrenador?

Crec que em pot ajudar molt, perquè estaré en contacte amb molts entrenadors i jugadors que tenen un nivell molt alt. Això et permet agafar idees i aprendre d’ells constantment. També valoro molt el creixement personal que he experimentat en poc temps.

Quins objectius personals t’has marcat en el teu procés dins de l’agència?

El primer objectiu és ser una esponja. Vull aprendre el màxim possible de Tente Sánchez. Crec que cada vegada que parlem de futbol aprenc moltíssimes coses. Estic encantat de treballar amb ell. És un luxe per a una persona com jo que m’encanta el futbol. El segon objectiu, un cop aprengui tot el necessari, seria dedicar-me al món del futbol sent agent de professionals. És una feina on em sento molt còmode.

Quina serà la teva funció dins del projecte?

Les funcions que desenvolupem tant els meus companys com jo són les de captació de jugadors d’un alt nivell futbolístic per poder assessorar-los i ajudar-los en tots els aspectes de la seva carrera. La base és donar suport futbolístic al jugador i anar construint pas a pas.

Què és el que més il·lusió et fa d’entrar en aquest sector del futbol?

Penso sincerament que, per un noi com jo, treballar en una empresa com aquesta és un somni que no tots poden complir. És un sector que m’encanta i tinc uns companys molt bons. Formem un equip de treball increïble.