FC Barcelona, Espanyol, CF Damm, UE Cornellà, Europa, Sant Andreu, Nàstic Manresa, UD Amistad de Zaragoza, Sant Gabriel, Girona, Reus, Nàstic competiran contra l’Alella al torneig

Un esdeveniment per a la història. Segurament estem davant de l’esdeveniment esportiu més important que Alella ha acollit en molts anys. Els millors planters del futbol català i estatal ens visitaran el pròxim diumenge 15 de setembre per participar en la primera edició de la CF Alella Cup, un torneig de categoria Benjamí que comptarà amb jugadors nascuts el 2011.

FC Barcelona, Espanyol, CF Damm, UE Cornellà, Europa, Sant Andreu, Nàstic Manresa,UD Amistad de Zaragoza, Sant Gabriel, Girona, Reus, Nàstic competiran contra l’Alella al torneig.

El nostre club comptarà amb quatre equips Benjamins participants. D’aquesta manera, la primera edició de la CF Alella Cup acollirà a un total de 16 plantilles: quatre del club organitzador, el CF Alella, i 12 equips convidats.

Format de competició 

El torneig iniciarà amb una fase de grups inicial, la qual donarà pas a les eliminatòries finals. La durada dels partits en la lliga prèvia serà d’una part de 20 minuts cada partit. En la fase final (quarts i semifinals) farem els partits de 20 minuts, i a la final es jugaran dues parts de 12 minuts.

El nostre club comptarà amb quatre equips Benjamins participants

La competició començarà diumenge 15 de setembre a partir de les 9h. Hi haurà partits constants fins a les 14h aproximadament, quan es durà a terme una aturada per dinar. A les 15h passarem a la fase definitiva, ja que la final i l’entrega de premis estan fixades per les 17:30h i les 19:15h. El poble d’Alella podrà gaudir de més de 10 hores de futbol de primer nivell. Us esperem a tots al Municipal el 15 de setembre! Anunciarem més detalls en els pròxims dies!