El Juvenil ‘B’ i el Cadet ‘A’ es preparen per una batalla decisiva. Tots dos buscaran reafirmar-se com a líders en solitari davant rivals directes

Arriba una setmana d’aquelles que fan goig. De les que el jugador més gaudeix quan està en actiu. La setmana d’enfrontar-te al teu principal rival, a aquell que té un potencial molt similar al teu i que lluita pels mateixos somnis.

Aquest és l’escenari que es presenta pel Juvenil ‘B’ i el Cadet ‘A’, tots dos implicats en la lluita per l’ascens de categoria. Els primers volen pujar a Primera, mentre que els segons volen fer el pas cap a Preferent.

El bloc dirigit per Ángel Bonilla ha de rebre dissabte (18h) el Vilassar de Mar ‘C’ en la dotzena jornada de competició. Es tracta d’un partit vital, ja que els dos co-líders es veuen les cares. Després de salvar els mobles a Cardedeu (2-3) amb una remuntada in-extremis, toca recuperar el lideratge en solitari.

El Vilassar té els mateixos punts que l’Alella (28) i ja acumula 10 jornades sense perdre. En el seu últim duel, a més, els maresmencs van anotar 10 dianes, confirmant-se com el conjunt més golejador de la lliga: 42 gols. D’aquests 42, 19 han estat obra de Diego Aleman, pitxitxi del campionat.

Curiosament, l’Alella s’ha mostrat més fiable a domicili, on ha sumat un ple de 18 punts de 18 possibles. A casa, els registres són inferiors: 9 punts de 15. Pel que fa al Vilassar de Mar, els blanc-i-vermells es mantenen invictes lluny del seu camp. Ens esperem emocions fortes.

Ara mateix el Cadet ‘A’ (28) és primer amb 6 punts de renda, perseguit per Mollet (22), Bufalà (21), Cabrils (21) i Masnou (21).

Mateix guió

Si la batalla del Juvenil ‘B’ es preveu apassionant, el partit de diumenge que el Cadet ‘A’ ha de jugar al camp del Mollet ‘D’ també ho és. A les 18h, el segon classificat rep el líder, amb la missió de situar-se a només 3 punts de distància. La primera derrota del curs de l’Alella, patida la setmana passada contra el Masnou (1-2), ha fet motivar els nostres perseguidors.

Ara mateix el Cadet ‘A’ (28) és primer amb 6 punts de renda, perseguit per Mollet (22), Bufalà (21), Cabrils (21) i Masnou (21). Cal destacar que del segon al setè només hi ha 3 punts de marge: la igualtat és manifesta.

Parlant del rival, el Mollet ha acumulat dues derrotes seguides a casa, després de cedir contra Vilassar de Dalt ‘B’(0-4) i CF Les Franqueses ‘B’ (1-3). Nosaltres necessitem passar pàgina i tornar a la tranquil·litat.

La resta de la jornada

Argentona ‘B’-Primer Equip (dissabte a les 17h)

Veterans-Veterans La Roca (diumenge a les 9h)

Calella ‘B’-Juvenil ‘A’ (diumenge a les 15:15h)

Cadet ‘B’-Masnou ‘B’ (dissabte a les 16h)

Juventus-Infantil ‘A’ (diumenge a les 10:15h)

Infantil ‘B’-Juventus ‘B’ (dissabte a les 12:30h)

Aleví ‘A’-Fundació Grama ‘B’ (dissabte a les 10:30h)

Aqua Hotel ‘E’-Aleví ‘B’ (dissabte a les 9:30h)

Aleví ‘C’-Cirera ‘D’ (dissabte a les 9h)

Sant Cebrià-Aleví ‘D’ (dissabte a les 11:30h)

Atlètic Masnou-Benjamí ‘A’ (diumenge a les 10:15h)

Cirera ‘B’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 9:30h)

Benjamí ‘C’-Llavaneres ‘B’ (dissabte a les 11h)

Benjamí ‘D’-Argentona ‘C’ (dissabte a les 9:30h)

Canet-Prebenjamí (dissabte a les 11:30h)