Els dos Infantils del club s’enfronten a dos rivals de màxima exigència: una UD Molinos líder i un Vilassar de Mar que ocupa el tercer lloc

La gran temporada que estan realitzant els dos Infantils del CF Alella viurà aquest cap de setmana una nova prova de nivell. Les dues plantilles, situades entre les millors classificades en les seves respectives lligues, afronten dos partits de màxima dificultat contra rivals d’entitat.

L’Infantil ‘A’ s’ha de veure les cares dissabte contra el líder (13:30h) i a domicili. La UD Molinos comanda la classificació amb 54 punts, 18 triomfs i sola derrota. Els seus 124 gols a favor i les ridícules 13 dianes que ha rebut deixen clara l’entitat del rival.

L’Alella s’enfronta a un equip que acumula 11 triomfs consecutius i que no perd des del passat 25 de Novembre. A més, el Molinos presenta un balanç perfecte com a local: 9 de 9 en victòries.

Una altra dada a tenir en compte: la capacitat per deixar la porteria a zero. En els darrers partits, el líder no ha encaixat cap gol, fita que ha aconseguit obtenir en 12 dels 19 partits jugats fins ara.

Malgrat totes aquestes estadístiques, en la primera volta l’Alella va posar-li les coses molt difícils, caient per un ajustat 3 a 5. L’Infantil ‘A’ acumula 12 jornades sense perdre (5 empats i 7 triomfs) i és quart amb 38 punts i un duel menys que els tres primers. La tercera plaça és a punts i, per tant, els nostres depenen d’ells mateixos per assolir-la.

Malgrat totes aquestes estadístiques, en la primera volta l’Alella va posar-li les coses molt difícils, caient per un ajustat 3 a 5.

Un altre gegant

L’Infantil ‘B’, per la seva part, també s’enfronta a un gegant, en aquest cas la UE Vilassar de Mar ‘D’(diumenge a les 15h a casa). El bloc de Manrique Rodríguez és cinquè amb 32 punts, després de caure derrotat el passat cap de setmana, mentre que el Vilassar ostenta el tercer lloc gràcies als últims tres triomfs sumats de forma consecutiva.

punts separen els dos conjunts ara mateix, diferència que s’intentarà reduir. En relació a la primera volta, el premi va ser pel Vilassar, el qual es va imposar a casa per 4 a 0. Fora de casa, el rival de l’Infantil ‘B’ ha assegurat 16 punts de 24 possibles. En relació als gols, els dos conjunts n’han rebut els mateixos (28), tot i que la diferència l’observem en les dianes marcades: 81 pel Vilassar i 53 per l’Alella. 

La resta de la jornada

Cabrils ‘B’-Primer Equip (diumenge a les 18:15h)

Veterans-Pomar (dissabte a les 18h)

FE Montgat ‘B’-Juvenil (dissabte a les 14h)

Cadet-Pla d’en Boet ‘B’ (dissabte a les 16h)

Aleví ‘A’-Santvicentí ‘C’ (dissabte a les 9h)

Aleví ‘B’-La Torreta (dissabte a les 10:20h)

Canet ‘C’-Aleví ‘C’ (dissabte a les 11h)

Aleví ‘D’-Granollers ‘F’ (dissabte a les 11:40h)

Aleví ‘E’-Llavaneres ‘D’ (diumenge a les 13h)

Juventus ‘B’-Benjamí ‘A’ (dissabte a les 12h)

Cabrera ‘B’-Benjamí ‘B’ (dissabte a les 10h)

Benjamí ‘C’-UD Molinos ‘B’ (dissabte a les 13:30h)

UE Vilassar de Mar ‘C’-Prebenjamí (dissabte a les 10:30h)