Victòries molt contundents del Benjamí ‘A’ i del Benjamí ‘B’ contra l’Argentona ‘B’ (6-0) i el Joventut Teià (16-0)

La categoria Benjamí va ser la gran protagonista del cap de setmana a les files del CF Alella. En primer lloc, a la Segona Divisió, el Benjamí ‘A’ completava un dels seus duels més positius del curs, golejant un Argentona ‘B’ que sembla condemnat a perdre la categoria (6-0). L’Alella, novè amb 28 punts, va acumular el tercer partit seguit sense caure (7 punts de 9).

Les operacions ofensives roig-i-negres van estar liderades per Unay Olmo, autor d’un hat-trick. Mauro, Joan Verdú i Santiago Dopico també van aportar el seu granet de sorra per dibuixar un marcador molt contundent al Municipal.

Mentre el Benjamí ‘A’ brillava anotant sis dianes, el ‘B’ encara assolia una qualificació més elevada marcant 16 gols en el seu xoc contra el Joventut Teià (16-0). A banda del recital ofensiu, l’equip tampoc va encaixar, fet encara més positiu.

El Benjamí ‘B’, quart amb 38 punts, acumula cinc jornades sense caure i va tenir en la figura de Max Zellmer (7 gols) el seu principal líder. Mark Ehrenberg (3), Raúl Cao (2), Aithan Serra (2), Ayman El Asri i Víctor Serra també van aportar en atac.

Mentre el Benjamí ‘A’ brillava anotant sis dianes, el ‘B’ encara assolia una qualificació més elevada marcant 16 gols.

Sabem patir

Ja per acabar, cal parlar del notable esforç de mentalitat realitzat per l’Aleví ‘C’ en un cap de setmana on les coses no van acabar de sortir. L’Alella va aconseguir guanyar al camp del PBB La Roca (2-3) per mantenir-se segon amb 54 punts i empatat amb el líder.

El duel va ser molt complicat i no es va decantar fins als minuts finals. Ousmane Corominas i un doblet de Nil Caballero van donar-li el triomf als nostres. Cal parlar d’en Nil, jugador que ja ha fet 61 gols a la lliga (3.2 per partit) i que va líder en la cursa pel pitxitxi. Precisament una diana seva va ser la de la victòria, mancant vuit minuts i després que la PBB La Roca empatés a dos. L’Aleví ‘C’ ha guanyat els darrers 12 partits.

Juvesport 5-1 Primer Equip | El Primer Equip és sisè amb 31 punts.

Santa Perpètua 0-0 Veterans | Els Veterans són quarts amb 47 punts.

Cadet 2-1 Tiana | El Cadet és tercer amb 45 punts.

Aqua Hotel ‘C’ 4-1 Infantil | L’Infantil és vuitè amb 18 punts.

Sant Pol ‘B’ 3-0 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és tretzè amb 8 punts.

Arenys de Mar ‘B’ 0-7 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és primer amb 54 punts.

L’Aleví ‘D’ va descansar | L’Aleví ‘D’ és sisè amb 34 punts.

Benjamí ‘C’ 4-2 Arenys de Munt ‘C’ | El Benjamí ‘C’ és tercer amb 36 punts.

Sinera United 2-1 Prebenjamí | El Prebenjamí és setè amb 22 punts.