L’Alella es posa tercer després d’encadenar tres triomfs consecutius, i iguala la seva millor posició en la classificació de tota la temporada

El pròxim diumenge, el Benjamí ‘B’ afronta un d’aquells partits que decidiran les seves opcions de lluitar pel títol de lliga i l’ascens de categoria. L’Alella, tercer classificat del campionat, rep el co-líder, la UD Molinos, a partir de les 11h al Municipal.

Els nostres jugadors passen per un bon moment de forma, després d’haver guanyat tres partits seguits que han ajudat a recuperar la millor posició en la taula de tota la temporada. Mentre el Molinos i l’AEILL co-lideren la classificació amb 48 punts, el Benjamí ‘B’ en té 45 i està disposat a pressionar fins al final.

La plantilla alellenca acumulava setmanes de competició entre els cinc primers, però mai havia estat capaç de tornar a fer el salt definitiu cap al TOP3. Cal recordar que l’Alella va obrir la temporada tancant la primera jornada en tercer lloc, posició que repetiria després de les jornades i 6.

Feia quatre mesos que el Benjamí ‘B’ no repetia la seva millor plaça (10 de novembre del 2018).

Per tant, feia quatre mesos que el Benjamí ‘B’ no repetia la seva millor plaça (10 de novembre del 2018). En aquest període, corresponent a una volta completa del calendari, els nostres jugadors han disputat 13 partits, sumant 10 triomfs i només 3 derrotes.

En un bon moment

El matx per assaltar la segona plaça davant de Molinos arriba en un bon moment per l’Alella, ja que les xifres així ho demostren. El Benjamí ‘B’ ve de guanyar tres partits seguits marcant molts gols i oferint un gran rendiment defensiu: 1 a 9 contra el Malgrat, 15 a 1 contra el Joventut Teià i 1 a 4 davant el Santvicentí. En total, 28 dianes marcades i rebudes. L’Alella està marcant gol cada minuts!