El CF Alella completa una gesta destacable, ascendint fins a la segona posició de la classificació després de guanyar dos partits en 17 hores

En la crònica d’aquesta setmana, decidim apostar per la gesta protagonitzada per un sol equip del CF Alella. Parlarem del Benjamí ‘B’, conjunt que va ser capaç de solucionar amb èxit una jornada de partit doble, sumant sis punts que situen l’equip com a co-líder del campionat.

El Benjamí ‘B’ va jugar divendres a la tarda i dissabte al matí i, en menys de 17 hores de diferència entre els dos partits, va ser capaç de guanyar dues vegades amb solvència: 12 gols marcats i 5 dianes rebudes. Aquests registres han deixat l’Alella com a segon classificat amb 15 punts, els mateixos que el líder de la lliga, i han situat el conjunt roig-i-negre com el millor atac de la categoria (49 gols).

El primer partit de la marató de futbol va començar divendres a partir de les 18:30h. L’Alella jugava a casa contra els Salesians de Mataró ‘B’, duel corresponent a la jornada 2 de la lliga. Els nostres no van donar opció al rival, anotant quatre gols durant el primer quart per deixar el partit sentenciat (4-0). Narcís Xatart (2), Teo Sala i Tiago Henriques van marcar per l’Alella.

La reacció visitant (4-2) tampoc va inquietar massa el Benjamí ‘B’, ja que abans del descans Edu Blanco situava el 5 a 2 en el marcador (5-2). Ja en la represa, els Salesians van fer un pas endavant, marcant dos gols que van ser automàticament neutralitzats per un doblet de Ferran Esteban (7-4).

Aquests registres han deixat l’Alella com a segon classificat amb 15 punts, els mateixos que el líder

Després d’assegurar els primers 3 punts de la setmana, l’Alella afrontava dissabte (11:45h) el seu segon encontre. Amb poc temps per descansar, els jugadors van tornar a superar-se, derrotant per 5 a 1 el Santvicentí ‘B’. Un nou inici increïble ens va posar el partit de cara, ja que l’Alella va marcar els 5 gols durant els dos primers quarts. Alejandro Garcia, Narcís Xatart (2), Isaac Boiro i Teo Sala van enterrar el rival amb les seves dianes.

Primer Equip 2-3 Cabrils ‘B’ | El Primer Equip és vuitè amb 16 punts |

Lares Legends 2-2 Veterans | Els Veterans són primers amb 23 punts |

Juvenil 0-1 FE Montgat | El Juvenil és vuitè amb 4 punts |

Pla d’en Boet ‘B’ 0-11 Cadet | El Cadet és segon amb 15 punts |

Infantil ‘A’ 3-5 UD Molinos | L’Infantil ‘A’ és tercer amb 12 punts |

UE Vilassar de Mar ‘D’ 4-0 Infantil ‘B’ | L’Infantil ‘B’ és setè amb 9 punts |

Santvicentí ‘C’ 3-8 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és quart amb 15 punts |