El Benjamí ‘D’ encadena quatre partits puntuant: un empat i tres victòries que deixen l’Alella mirant els líders

El Benjamí ‘D’ està agafant velocitat de creuer, i així ho demostren els seus últims resultats. Després de protagonitzar un debut irregular a la lliga, perdent per 4 a 7 contra el Sant Cebrià de Vallalta en un partit que va començar guanyant, l’equip ha anat creixent en confiança i joc.

El primer triomf dels tres obtinguts fins ara va arribar el passat 28 de març al camp del Masnou (2-6). Tot seguit es va empatar contra el Sinera a casa (2-2), matx que aniria seguit de les dues últimes victòries: 2 a 7 contra l’Argentona i 6 a 1 contra el Calella.

El darrer partit ha estat important, ja que ha suposat la primera victòria a casa de la temporada pels jugadors de Juan i Abraham Álvarez.

Assolir el resultat no va ser fàcil, ja que el Calella es va avançar al minut 10′ amb un gol de Sebas Gutiérrez (0-1). Per sort, l’Alella va demostrar capacitat de reacció. Ian Vilella va marcar l’empat al 19′ (1-1), diana que donaria pas el festival ofensiu de Xavi Raya.

El jugador alellenc s’erigia en el gran artífex de la remuntada local amb un pòquer antològic: quatre gols al 21′, 22′, 28′ i 37′. Per acabar, Xavi Gómez culminava el set local amb el 6 a 1 definitiu (47′). Aquest resultat deixa l’Alella tercer classificat amb 10 punts, a 2 del Sant Cebrià (12) i a 5 del líder, l’Atlètic Masnou. Endavant!

1r Equip 3-3 Masnou I El 1r Equip és 7è amb 7p |

Tiana 1-2 Veterans I Els Veterans són 2ns amb 7p |

Juvenil ‘A’ 4-0 Juventus I El Juvenil ‘A’ és líder amb 15p |