La Federació Catalana de Futbol concedeix l’ascens de categoria al nostre equip, després de quedar subcampió de lliga.

La gran tasca realitzada pels jugadors i cos tècnic del Benjamí ‘A’ durant el curs 2015-2016 tindrà, finalment, una recompensa en forma de canvi de categoria. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha concedit l’ascens a Segona Divisió al CF Alella, després que el Benjamí ‘A’ de l’entitat completés una temporada realment positiva.

El gruix de la plantilla, entrenada el curs passat per Nil Oleaga, s’ha integrat aquest any dins de l’estructura de l’Aleví ‘B’ i ve d’aconseguir unes xifres més que interessants a la Tercera Divisió Benjamí.

L’Alella quedaria subcampió del grup 26, sumant 68 punts de 78 possibles i concedint només dos empats i dues derrotes (22 triomfs). Els roig-i-negres finalitzarien la lliga a tocar del campió, el Sant Pol (70), i serien l’equip més golejador del campionat (161 dianes en 26 jornades).

L’ascens de categoria concedit per la FCF al Benjamí ‘A’ suposa l’única millora de categoria aconseguida per un equip del club durant la temporada 2015-2016. Ara, el nou Benjamí ‘A’ de l’entitat competirà al grup 14 de Segona. Felicitats nois!