Analitzem quins han estat els porters que més bones prestacions han ofert des que va començar la temporada 2017-2018

Al Club de Futbol Alella ens sentim molt orgullosos de la feina que realitzen els nostres jugadors/es. És per això que estem atents a les estadístiques i, en la mesura de possible, intentem fer-nos ressò de les conquestes més valuoses realitzades pels nostres ‘petits-grans talents’. Aquesta setmana toca configurar el podi de porters que millor mitjana de gols encaixats acrediten.

Si parlem dels primers classificats, aquests els hem de buscar dins de la plantilla del Cadet, líder de la seva lliga amb 23 punts (7 triomfs i 2 empats). El CF Alella només ha rebut 10 gols en 9 jornades, gràcies a la gran actuació que estan duent a terme els seus porters. Hugo Gil (5 partits) i David Lozano (3) han estat els més utilitzats, mentre que Xavi Torner va disputar un sol partit. Entre tots ells copsen la part més alta del podi amb una mitjana de 1.1 gols rebuts per duel.

Si parlem dels primers classificats, aquests els hem de buscar dins de la plantilla del Cadet

En segona posició hi trobem l’Aleví ‘B’, segon classificat de la seva lliga amb 24 punts (8 triomfs i 1 derrota). En aquest cas, els roig-i-negres han encaixat 13 gols en 9 partits, segona millor marca de tot el club (1.44 gols de mitjana). Óscar Mayral, únic guardià sota els pals, s’està mostrant realment inspirat, ajudat per la seva defensa.

Qui completa el podi a l’esglaó de bronze és l’Aleví ‘C’, segon amb 24 punts (8 triomfs i 1 derrota). El bloc dirigit per Kevin Sorbas ha rebut 20 gols en 9 partits (mitjana de 2.2). Ignacio Morales (8 partits disputats i 19 dianes rebudes) i Aleix Ventayol (1 partit i 1 gol) són els responsables de la tercera millor porteria del CF Alella. A seguir així nois!