El Cadet ‘A’ suma 4 punts de 6 possibles i té un partit pendent contra el Cabrils que es va suspendre amb triomf momentani de l’Alella (2-1).

La competitivitat de la Primera Divisió és superior a la de Segona; és evident. Les grans golejades que la temporada passada aconseguia el Cadet que es va proclamar campió, enguany no es veuran tant, ja que la lliga és molt més igualada i de nivell.

De moment, el CF Alella ha tingut una bona estrena a Primera, sumant 4 punts de 6 possibles. El Cadet ‘A’ és novè amb 4 punts i un partit pendent, després de vèncer el Cirera a domicili (5-6) en un matx de moltes alternatives.

El conjunt dirigit per David Pérez remuntava el gol inicial d’Eric Ruescas (10’) mitjançant Álex Bleda (14’ i 17’). Però el Cirera tornaria a neutralitzar el 1 a 2 amb un gol d’Ibe (25’). L’empat (2-2) es va mantenir durant uns minuts, fins que abans del descans el Cadet ‘A’ va aconseguir obrir forat: Sergio Callejas (28’ i 39’) i Ibai Romero (44’) situaven el 2-5 en el marcador.

Si aquest cap de setmana es guanya a casa el Llavaneres i dimarts vinent (19:30h) es clou el partit suspès contra el Cabrils (2 a 1 a favor de l’Alella amb 25 minuts per jugar-se), el Cadet ‘A’ es posaria co-líder de la lliga.

La represa, però, va tornar a dur la igualtat al partit. El Cirera va sortir molt motivat, castigant els errors de l’Alella per arribar a l’última mitja hora de partit a una sola diana de la igualada (4-5). Per sort, Jaume Miras (70’) marcava el 4 a 6 pels visitants, diana que donaria l’oxigen necessari per sobreviure al 5-6 final i assegurar els punts.

Ara mateix, el CF Alella és a mitja taula, però té un partit menys que el líder, el qual és a tres punts de marge. Si aquest cap de setmana es guanya a casa el Llavaneres i dimarts vinent (19:30h) es clou el partit suspès contra el Cabrils (2 a 1 a favor de l’Alella amb 25 minuts per jugar-se), el Cadet ‘A’ es posaria co-líder de la lliga. Toca viure una setmana intensa.