El fet de descansar els ha separat una mica dels líders, tot i que els dos conjunts depenen d’ells mateixos per mantenir-se a dalt

Arriba una nova jornada de futbol al Municipal d’Alella, i ho fa amb un menú de partits més que interessant. El Primer Equip vol continuar fent camí per intentar assolir la zona de promoció d’ascens. El pròxim escull és superar diumenge (12h) a casa el Cabrils ‘B’. L’Alella viu en un grup on la màxima igualtat és la tònica, ja que de la segona a la sisena plaça només hi ha tres punts de marge.

El bloc de Carlos Garcia és sisè amb 16punts i diumenge ha de buscar encadenar sis jornades seguides sense perdre. El Cabrils, per la seva part, és novè amb 10 punts i fora de casa només ha sumat 4 punts de 12 possibles. Ells marquen més gols, però nosaltres comptem amb la tercera millor defensa de la lliga.

L’ambició que té el Primer Equip també és ben present en la plantilla dels Veterans, els quals visiten diumenge (8h) el Lares Legends. L’Alella, líder sòlid amb 22 punts, s’enfronta a un rival que només ha perdut un partit i que acumula sis jornades invicte.

El Juvenil, per la seva part, rep dissabte (16h) la Fundació Esportiva Montgat ‘B’, segon classificat i equip invicte amb només dos punts cedits. L’Alella només ha disputat tres de les cinc jornades de lliga i té 6 punts de 9, estadística positiva. Caldrà mantenir l’atenció defensiva dels darrers partits per tal de poder puntuar.

Posicions nobles

Dos dels equips del club que també afronten compromisos importants són el Cadet i l’Aleví ‘A’. Els primers no van jugar la setmana passada i han de visitar dissabte el camp del Pla d’en Boet ‘B’. El CF Alella ho ha guanyat tot, però el fet de descansar l’ha deixat a tres punts dels líders i ara toca vèncer al camp del tercer per la cua. Mentre al Pla d’en Boet li fan gol cada 10 minuts, a nosaltres ens marquen cada 120 minuts.

El Primer Equip vol continuar fent camí per intentar assolir la zona de promoció d’ascens

Pel que fa a l’Aleví ‘A’, els de Kevin Sorbas juguen dissabte a domicili contra el Santvicentí ‘C’(12:30h). L’Aleví ‘A’, cinquè (12), té un partit menys que els líders i és a sis punts dels primers classificats. Aquesta jornada, a la plantilla li toca jugar contra un rival atípic: el Santvicentí no ha sumat cap punt al seu camp i ha guanyat dos partits a domicili.

Per acabar amb la prèvia, parlem del matx de dissabte al camp del Granollers ‘F’(13h) que ha de jugar l’Aleví ‘D’. En cas d’assolir el triomf, l’Alella superaria el seu rival a la taula. L’Aleví ‘E’, per la seva part, buscarà tallar la dinàmica de tres derrotes seguides imposant-se a domicili al Llavaneres ‘D’ (diumenge a les 13:30h). En últim lloc, enviem molta energia al Prebenjamí, el qual rep dissabte (13h) el Vilassar de Mar ‘C’.

Infantil ‘A’-UD Molinos (dissabte a les 9h)

UE Vilassar de Mar ‘D’-Infantil ‘B’ (dissabte a les 9h)

Gavà-Aleví ‘B’ (amistós dissabte a les 11:45h)

Aleví ‘C’-Canet ‘C’ (dissabte a les 11:40h)

Benjamí ‘A’-Juventus ‘B’ (dissabte a les 10:30h)

Benjamí ‘B’-Santvicentí ‘D’ (dissabte a les 11:45h)

UD Molinos ‘B’-Benjamí ‘C’ (dissabte a les 10:30h)