El triplet de victòries aconseguit pel Cadet, l’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’ manté a aquests tres equips a tocar de la primera posició de la taula.

En un cap de setmana marcat pel descans de l’Aleví ‘D’, tres equips del planter del CF Alella van brillar amb llum pròpia. Parlem del Cadet, l’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’, tots ells situats en segona posició de la classificació; a tocar del líder.

Després de quatre partits, el Cadet es manté invicte, amb un balanç de tres triomfs i un empat. L’Alella tornava al camí de la victòria el passat cap de setmana al camp del Tiana (2-5), quedant-se a només dos punts de líder: el Premià de Dalt (12). Els nostres jugadors protagonitzaven una reacció espectacular després d’encaixar un 2 a 0 en contra (2-0). Marc Chiloeches (31’), Álex Suñer (54’), Pol Gómez (57’), Albert Espinosa (61’) i Aitor Carrera (75’) van signar les dianes de la victòria.

Qui també va guanyar amb claredat va ser l’Aleví ‘B’ (12), co-líder del campionat empatat a punts amb el Cabrils ‘C’. El CF Alella superava l’Arenys de Mar ‘B’ per 3 a 0, després d’un partit de molt de domini i amb poques rematades a porteria. Als nostres els va costar definir, però van saber aprofitar les accions d’estratègia. Hugo Núñez, per partida doble (4’ i 41’) i Pau Llorente (32’) van donar-li el triomf a l’Aleví ‘B’.

Després de quatre partits, el Cadet es manté invicte, amb un balanç de tres triomfs i un empat.

El mateix registre que el ‘B’ l’exhibeix l’Aleví ‘C’, co-líder amb 12 punts en quatre partits. El bloc de Kevin Sorbas golejava a un dels rivals de la zona alta, la PBB La Roca (5-1), per tal de mantenir el seu frec a frec amb l’Argentona ‘E’. Després d’obrir forat en el marcador (2-0) i de veure com el rival reaccionava (2-1), l’Alella va acabar d’anar per feina per establir el definitiu 5 a 1. Ousmane Corominas i Nil Caballero van signar un doblet, mentre que el cinquè gol va ser obra d’Albert Renart.

Suspensió a Pere Gol

En relació al Primer Equip, el matx del conjunt de Carlos Garcia jugat a Pere Gol davant del líder, el Premià de Dalt ‘C’, no va poder arribar al minut 90 reglamentari. Amb el marcador mostrant un 1 a 3 favorable als visitants, el col·legiat va decretar la suspensió del partit, entenent segons el seu criteri que el matx gaudia d’un excés de tensió.

El CF Alella havia reaccionat bé al 0 a 2 encaixat en mitja hora gràcies a un gol d’Axel Saavedra (33’), però abans del descans va arribar el 1 a 3. En una falta en contra del Premià es va produir l’expulsió d’un dels seus jugadors i la clàssica discussió sobre la gespa. Sense que cap dels dos equips protagonistes s’ho esperés, l’àrbitre va abandonar el terreny de joc per decretar la suspensió.