Els primers tornen a carburar passant com un cicló per Vilassar de Mar (4-15), mentre que l’Aleví ‘B’ s’aconsegueix situar líder de la lliga guanyant el Cabrils (1-2) 

La jornada inaugural del 2018 pel nostre futbol base va culminar amb grans sensacions; sobretot després de les actuacions protagonitzades pel Cadet, l’Aleví ‘B’ i l’Aleví ‘C’. Els primers tornaven a guanyar després de dos partits amb només 1 punt de 6 possibles, sumant un contundent triomf contra el Vilassar de Mar ‘C’ (4-15) que consolida l’equip en quarta posició; només a dos punts de líder.

El rival no va tenir cap opció davant la bateria ofensiva de l’Alella. Arnau Arenas va brillar amb quatre dianes, mentre que Aitor Carrera i Albert Espinosa van signar dos hat-tricks. Jordi Homs (2), Marc Chiloeches (2) i un gol en pròpia porteria van acabar de situar el marcador en el 4 a 15 final. Som en la lluita pel títol.

Cop d’efecte i líders!

Qui més va celebrar la tornada a la competició va ser l’Aleví ‘B’, nou líder del campionat després d’assaltar el camp del fins ara primer classificat: el Cabrils ‘C’ (1-2). El bloc de Cristian Rodríguez ha sumat 10 triomfs en 11 jornades i es posa a encapçalar la lliga amb 30 punts, els mateixos que el Cabrils.

L’Alella es va avançar amb una diana de Gavin Taylor (23’) i, després de rebre l’empat, ell mateix va aparèixer de nou per solucionar el partit (35’). L’Aleví ‘B’ va saber patir per sumar tres punts d’or.

Qui més va celebrar la tornada a la competició va ser l’Aleví ‘B’, nou líder del campionat

Màxima igualtat pel títol

En darrer terme, en l’última jornada de lliga també va destacar l’Aleví ‘C’, un dels conjunts que co-lidera la lliga formant un triple empat a 30 punts amb el Cirera ‘E’ i el Santvicentí ‘D’. Després de 10 triomfs en 11 jornades i de 102 gols marcats, l’Alella continua demostrant que és candidat a tot. Al camp del Granollers ‘F’ (0-7), la superioritat va ser notòria. Ousmane Corominas (3), Nil Caballero (2), Shayne Kirksay i Sergi Forcada van signar els gols visitants.

La resta de la jornada

Primer Equip (no juga lliga) | El Primer Equip és cinquè amb 18 punts.

Lloreda 1-0 Veterans | Els Veterans són sisens amb 25 punts.

Infantil (no juga lliga) | L’Infantil és desè amb 6 punts.

Arenys de Munt ‘B’ 4-1 Aleví ‘A’ | L’Aleví ‘A’ és catorzè amb 2 punts.

Cabrils ‘B’ 1-2 Aleví ‘B’ | L’Aleví ‘B’ és primer amb 30 punts.

Granollers ‘F’ 0-7 Aleví ‘C’ | L’Aleví ‘C’ és tercer amb 30 punts.

Aleví ‘D’ 3-3 Premià de Dalt ‘B’ | L’Aleví ‘D’ és sisè amb 19 punts.

Benjamí ‘A’ 3-4 Aqua Hotel ‘B’ | El Benjamí ‘A’ és novè amb 16 punts.

Benjamí ‘B’ 6-2 Vilassar de Mar ‘F’ | El Benjamí ‘B’ és quart amb 25 punts.

Benjamí ‘C’ (no juga lliga) | El Benjamí ‘C’ és cinquè amb 18 punts.

Joventut Teià 2-6 Prebenjamí | El Prebenjamí és sisè amb 12 punts.