El conjunt d’Angel Bonilla remunta al camp del Cabrils per situar-se primer. El Cadet ha guanyat tots els seus partits de lliga

La darrera jornada ens ha deixat titulars d’allò més atractius. En primer lloc, el Juvenil va sumar el seu quart triomf en sis jornades, imposant-se a casa davant l’AD La Llàntia (5-3). Aquest resultat deixa l’Alella sisè amb 12 punts, a només cinc del líder tot i dos partits pendents.

La primera part va ser nostra, amb Ignacio Astrada (15’), Pau Miquel (21’ i 32’) i Joan Ballester (38’) marcant per part de l’Alella. En la represa, però, el duel es va complicar, ja que l’AD La Llàntia va anotar tres dianes que posaven les coses difícils (4-3). Va caldre l’aparició final d’Albert Guàrdia al 81’ per tranquil·litzar la situació amb el 5 a 3 final (5-3).

El Cadet va mantenir l’alegria del Juvenil, però inclús la va multiplicar. L’Alella va marxar del camp del Cabrils com a líder invicte del campionat, després de tirar endavant un xoc molt difícil. El conjunt d’Angel Bonilla, guanyador de tots els seus duels (7 de 7), suma ja 21 punts.

A Cabrils, però, res va ser senzill. L’Alella perdia per 2 a 0 als set minuts i va haver de remar per remuntar. Álex Suñer va retallar distàncies al 41’ i Pol Gómez va aparèixer al 46’ per establir l’empat. Poc després, un doblet d’Aitor Carrera (65’ i 68’) trencava la situació (2-4), situant l’Alella al capdavant. Albert Espinosa va fer el cinquè pels visitants poc després que un gol en pròpia porteria donés emoció al matx (3-5).

El Cadet va mantenir l’alegria del Juvenil, però inclús la va multiplicar

Enorme resultat contra el líder

Qui també va brillar amb llum pròpia va ser l’Infantil ‘B’, el qual va fer saltar la sorpresa al camp del fins ara líder, el Premià de Dalt (1-2). L’Alella, ara setè amb 12 punts, va ser capaç de derrotar un conjunt que havia sumat 18 punts de 21 possibles. Dos gols d’Ander Barrondo (13’) i Oriol Cabero (69’) van servir per neutralitzar el 1 a 0 i fer esclatar la sorpresa (1-2).

En darrer terme, destacarem dos resultats positius més. El 14 a 0 de l’Aleví ‘B’ a casa contra el Premià de Mar ‘B’ va ser d’allò més espectacular. L’Alella, cinquè amb 18 punts, va estar liderat per Luca Faure (6 gols) i Eric Bustamante (6), tots dos molt inspirats. Bernat Martí i Óscar Garcia també van marcar.

Les 14 dianes de l’Aleví ‘B’ van estar a punt de ser igualades pel Benjamí ‘B’, guanyador del seu encontre contra el Cabrera ‘B’ (12-0). L’Alella ja és quart (18 punts), i va comptar amb l’aportació de molts jugadors en atac: Narcís Xatart (4), Adrián Gallardo, Teo Sala, Nico Martínez, Marc SerranoAlejandro Garcia i August Bruguera.

Primer Equip 1-1 AE Empenta | El Primer Equip és sisè amb 20 punts |

Lloreda 2-2 Veterans | Els Veterans són líders amb 27 punts |